{{ message.message }}
{{ button.text }}

Logeren

Het liefst zijn we samen in ons gezin van 3

Afbeelding blog 'Logeren '

Nooit is gaan logeren voor Billie moeilijk geweest maar deze keer loopt het anders. Door onze trouw is ze ook enkele dagen gaan logeren en dat mogen we nu bekopen, ze wil geen slaapjes meer doen en is bang dat we haar achterlaten de verlatingsangst is meer dan ooit aanwezig. Overal waar we gaan gaat ze mee en wil ze het liefst van al nog rondgedragen worden op papa’s sterke armen. Mijn moeder hart breekt ook elke keer als ik haar op logeren stuur en ookal weet ik dat het er zogezegd bij hoort elke keer is het met veel pijn in mijn hart, ik mis haar elke seconden dat ze niet bij me is.

Voor nu gaan we het logeren voor een lange tijd uitstellen want het is dan wel leuk voor de mensen rondom ons gezin, we voelen dat dit voor Billie momenteel een drempel is en ook voor ons als ouders doet het steeds weer raar om zonder kind in huis te zijn.

Gaan jullie kindjes vaak logeren?

Afbeelding blog 'Logeren '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je