Snap
  • Mama
  • lockdown

Lock down nummer 2.

Daar was de premier dan met 't verlossende woord. Lock down nummer, kinderdagverblijven dicht.. Winkels dicht.. 

Even dacht ik SHIT! EN NU? Geen kerst cadeaus, niet rustig thuis werken.. Oepf.. 

Gelukkig duurde dit shit gevoel nog geen 10 minuten want ik moest gelijk weer denken aan de 1e lockdown en de fijne momenten die wij als gezin toen hebben gehad. We zeiden toen nog extra genieten want deze extra tijd krijgen we nooit meer.. Until now.. 

Niek is weer de komende 5 weken thuis, wij mogen ook weer thuis werken en dar zorgt voor uitdagingen. Maar ook voor leuke uitdagingen, Niek wilt al een hele tijd plassen op de toilet, dus zei ik tegen mijn man nu is de tijd om hem zindelijk te maken, maar hoe doe je dat eigenlijk? 

Zie meerdere plaatjes voorbij komen met stickers plakken, maar ik vraag mijzelf af of een net 2 jarige dit begrijpt. Hoe hebben jullie dit gedaan? Tips? 

Zien jullie op tegen deze lockdown of hebben jullie er stiekem ook wel zin in om meer tijd samen door te brengen? 

3 jaar geleden

Dat is behoorlijk pittig ind. En ik snap werkelijk niet dat ze hier geen uitzondering voor maken op het kinderdagverblijf. Vreselijk zeg!! Succes met alles inregelen, ondanks alles al het goede gewenst voor 2021!

3 jaar geleden

Wat goed zeg! We gaan het meemaken. Leuk jullie ervaringen te lezen en de tips.

3 jaar geleden

Dat lijkt mij ook enorm pittig. Ik heb dan makkelijk praten gezien ik gezond ben. Ik wens je al het goeds toe en hopelijk verloopt alles soepeltjes

3 jaar geleden

Ik hebb respect voor jullie! En maak een diepe buiging. Snap dat het in jullie branche enorm heftig is om dit nogmaals mee te maken. Ik wens je daarom ondanks alles ook alle kracht, doorzettingsvermogen en kundigheid toe. ❤️