{{ message.message }}
{{ button.text }}

Life as I know it

Wie ben ik?

Afbeelding blog 'Life as I know it' Achtergrond blur afbeelding

Hallo iedereen!

Ik heb besloten te gaan bloggen, na een leuke vraag van mamaplaats, en ik wil dan ook graag beginnen met mezelf voor te stellen.

Ik ben Steffi, net 27 jaar geworden. Op 11 april dit jaar ben ik voor de eerste keer mama geworden.💙
Wat een intense, overweldigende, liefdevolle ervaring was mij dat?! En hierover wil ik dan ook net gaan schrijven. Over hoe ik mijn zwangerschap en bevalling heb beleefd en over hoe ik het moederschap tot nu toe ervaar. Mijn zoontje Leon wordt morgen ondertussen 8 maand. #stopdetijdenal

Ik woon in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Ik woon hier erg graag ondanks dat ik pal in het centrum woon. Overal dichtbij, leuke wandelroutes, altijd iets te doen en het is ook gewoon een erg leuke stad om in te wonen!

Op 20 december ben ik 10 jaar samen met Mathieu. En serieus, ik mag boffen met een vent als hem! Hij is dan ook een supergoeie papa voor Leon en hij staat ook altijd voor mij klaar. Op 11 april, toen ik net bevallen was, vroeg hij me ten huwelijk. We zijn van plan om binnen 2 à 3 jaar te trouwen zodat Leon echt deel kan uitmaken van de huwelijksdag en ceremonie.

Ik heb de bachelordiploma's Toegepaste Psychologie en Ergotherapie op zak en ik werk bijna 4 jaar in een psychiatrisch centrum. Ik haal heel veel kracht en energie uit mijn job. Ik was dan ook blij dat ik terug aan het werk kon na 1 jaar en een half afwezig te zijn.

Ik ben zeker geen literair wonder, integendeel. Ik wil hier gewoon eerlijke verhalen brengen van hoe ik het allemaal ervaar als mama, van hoe Leon groeit en bloeit, van het dagelijkse leven, hier bij ons. Ik vind het leuk om mama's te volgen en hun verhaal te lezen en er zo ook uit te leren, mee te lachen en kracht uit te halen als alles efkes tilt slaat in m'n hoofd.

Nog vragen die ik hier niet heb beantwoord, shoot! Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen, te volgen en in gesprek te gaan. Want wij mama's (en papa's) zijn er om elkaar te steunen , toch? 😉

Tot snel!
Liefs Steffi

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je