{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve onbekende meneer

Afbeelding blog 'Lieve onbekende meneer' Achtergrond blur afbeelding

Lieve onbekende meneer die mij zaterdag aansprak. Ik zat buiten de winkel te wachten op man en zoonlief met onze kleinste in de draagdoek op mijn buik. U liep langs mij en zag dat de kleine man lekker aan het slapen was. U zei: wat een wonder, volgens mij ben je onzettend blij met hem..

Ik was een beetje perplex en gelijk met mijn voeten terug op aarde gezet om even stil te staan bij ons wonder. Want ja wat ben ik ontzettend blij met hem. Zijn leven is zo verweven met die van zijn zus. Al probeer ik dit ook niet in elkaar over te laten lopen. Ik geniet zo van hem terwijl ook het gemis van zijn zus er is. Ik geniet van alle lachjes dat ik krijg maar tegelijke tijd ben ik verdrietig om de lachjes die we nooit hebben gekregen van je zus. Ik geniet als je bij me aan het drinken ben maar ben verdrietig dat ik je zus nooit heb kunnen voeden. Ik geniet ervan dat ik je vast mag houden, je kan knuffelen, je in slaap kan sussen en gewoon bij je te zijn. En toch ook dringt het dan door dat we dat bij je zus niet konden. Dat doet pijn. En dan geef je me weer een mooie grote glimlach en overstroomd mijn hart vol liefde voor jou. Wat had ik graag gewild dat je je zus in je leven gehad! Dat we naar net als jou mochten leren kennen.
Mijn dagen zijn dubbel. En ik probeer zo bewust mogelijk van je te genieten. Al is dat soms wel eens lastig..

Dank u wel lieve meneer dat u de woorden sprak die ik nodig had.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je