{{ message.message }}
{{ button.text }}

lieve mede mama's een blog voor jullie

Een blog over alle mama's en voor alle mama's! Iedere mama is anders en toch ook hetzelfde!

Afbeelding blog 'lieve mede mama's een blog voor jullie' Achtergrond blur afbeelding

Mama's!

We zijn het allemaal... elke mama heeft het mooiste kind ter wereld en elk kind heeft ook de beste mama van de wereld!

Nu denk je waarschijnlijk owjee dit word een zoetsappige blog waar tijdens het lezen het glazuur van mijn tanden afspringt?! Nou nee....

Het valt mij op dat mama's onder elkaar de grootste bemoeizuchtige trutten kunnen zijn, en op andere momenten zijn mama's onder elkaar vriendinnen!

Zo krom kan het zijn als je een mama bent onder de mama's! 

Onder de mama's zijn kliekjes... ( nu ga ik het niet over borst/fles voeding hebben maar he dat is wel een goed voorbeeld van een "kliekje").. niemand doet het precies hetzelfde!

Mama's blijven nog altijd vrouwen en tja eerlijk is eerlijk vrouwen zijn expert in bitchyniss/roddelen/trashtalk/mijn wil is wet! 

Mama's zijn ook expert in liefdevol zijn/respect naar elkaar/girlpower! 

Tja mama's zijn ook hormoonmonsters!! Ja ook zeker ik! Ik kan van het ene moment op het andere moment van een lieve prinses veranderen in een heks ;-).... 

De beste vergelijking van mama's is toch wel mama's zijn net leeuwinnen... kom je aan hun welp dan valt ze je persoonlijk aan... maar kom je aan alle welpen dan jagen ze je op in een troep! 

Kortom elke moeder wilt het beste voor haar kind! En onderling zijn er meningsverschillen over wat nou echt het beste is voor je kind... maar als het om kinderen gaat dan gaat het alle moeders aan!

De verschillen moeten er zijn dat is juist goed! En daarom is het ook goed dat er zoveel verschillende moeders zijn!

Soms denk je jeetje doe ik het allemaal wel goed? En weetje die twijfel heeft elke mama! Ja ook de kijk mij eens ik ben perfect mama op facebook/instagram! Elke mama heeft twijfels over haar kind!

Volg je mama hart en vertrouw op je kind! 

Ieder kind ontwikkeld zich in zijn/haar eigen tempo en zo doen mama's dat ook.

Samen staan alle mama's sterk! Als je ziet dat een andere mama het moeilijk heeft laat haar dan weten dat je er voor haar bent, ookal voeden jullie je kinderen totaal anders op elke mama ervaart toch twijfels/moeilijke punten in het opvoedingsproces.  Je hoeft haar geen adviezen te geven...dat werkt vaak averechts {hormoonmonster} maar gewoon he meid als je ooit wilt praten of je wilt je hart luchten ik zal naar je luisteren! En belangrijk hou het dan privé als die mama iets met je deelt want dat ze dat doet is al moeilijk zat ;-) 

Aan alle mama's jullie doen het super! En als je twijfelt kijk dan eens naar dat geweldig mooie kind(eren) dat je hebt! 

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je