{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve Mattie,

Een paar weken geleden stond er een brief voor Mattie (DJ Q Music) en Kirsten, over hun te vroeg geboren tweeling. Nu alleen voor Mattie..

Afbeelding blog 'Lieve Mattie,               '

Lieve Mattie,


Wow, ik schrik van het bericht dat jij vandaag online hebt geplaatst. Je bent een 'publiek figuur' door het werk dat je uitoefent. Iedereen leefde zo mee toen het bericht kwam dat jullie tweeling veel te vroeg geboren was. Twee vechtertjes, zoals jij ze zelf noemde. 

En nu blijkt dat jij hun biologische vader niet bent, wat moet dit een vreselijke klap voor je zijn geweest. De vrouw waar je zo veel van houdt, heeft tegen je gelogen. Over haar redenen kan ik alleen maar gissen, ze had vast gehoopt dat jij wel de vader van de kindjes zou zijn. De kindjes waar jij vanaf het allereerste moment zo veel van houdt, hebben niet jou DNA in zich. 


Lieve Mattie, ik wil je graag het volgende mee geven (bijna) iedereen kan vader worden, maar niet iedereen kan een papa zijn. 

Ik hoop dat jullie er samen uit komen, niet als stel, maar als mama en papa van deze kindjes. Je kunt niet zo maar jouw 'papa' gevoel naar deze kindjes uitschakelen. Ik hoop dat de twee vechtertjes het geluk krijgen dat jij in hun leven mag blijven, en dat jij het geluk mag behouden dat deze twee prachtige kindjes in jou leven mogen blijven.


Lieve Mattie, je trui met 'real men make twins' zal wel verbrand worden. Maar echte mannen zullen het beste doen voor hun gezin/kinderen, zonder zichzelf te verliezen. 

Heel veel sterkte met alles.


Dikke knuffel.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je