Snap
  • Mama

Lieve Mattie,

Een paar weken geleden stond er een brief voor Mattie (DJ Q Music) en Kirsten, over hun te vroeg geboren tweeling. Nu alleen voor Mattie..

Lieve Mattie,


Wow, ik schrik van het bericht dat jij vandaag online hebt geplaatst. Je bent een 'publiek figuur' door het werk dat je uitoefent. Iedereen leefde zo mee toen het bericht kwam dat jullie tweeling veel te vroeg geboren was. Twee vechtertjes, zoals jij ze zelf noemde. 

En nu blijkt dat jij hun biologische vader niet bent, wat moet dit een vreselijke klap voor je zijn geweest. De vrouw waar je zo veel van houdt, heeft tegen je gelogen. Over haar redenen kan ik alleen maar gissen, ze had vast gehoopt dat jij wel de vader van de kindjes zou zijn. De kindjes waar jij vanaf het allereerste moment zo veel van houdt, hebben niet jou DNA in zich. 


Lieve Mattie, ik wil je graag het volgende mee geven (bijna) iedereen kan vader worden, maar niet iedereen kan een papa zijn. 

Ik hoop dat jullie er samen uit komen, niet als stel, maar als mama en papa van deze kindjes. Je kunt niet zo maar jouw 'papa' gevoel naar deze kindjes uitschakelen. Ik hoop dat de twee vechtertjes het geluk krijgen dat jij in hun leven mag blijven, en dat jij het geluk mag behouden dat deze twee prachtige kindjes in jou leven mogen blijven.


Lieve Mattie, je trui met 'real men make twins' zal wel verbrand worden. Maar echte mannen zullen het beste doen voor hun gezin/kinderen, zonder zichzelf te verliezen. 

Heel veel sterkte met alles.


Dikke knuffel.

  </p><p><img src="http://img.mamaplaats.nl/uploads/legacy/2016/04/11.jpg" alt="1" width="750" height="28" class="aligncenter size-full wp-image-137294" /></p><ul><li><a href="http://kliks.affiliate4you.nl/?adv=5554&amp;web=7303&amp;linkinfo=shoptips&amp;url=http%3A%2F%2Fwww.kleertjes.com%2Foutlet.html%23%21page%3D1%26sorting%3D24%26limit%3D24%22">Outlet bij Kleertjes.com »</a></li>

  • Gratis zwanger- en babyspullen »
  • Win lekker eten »
  • Nieuwe collectie bij Noppies »
  • 7 jaar geleden

    Hoi Eva, Eerlijk gezegd heb ik de brief net zo opgevat als jij. Misschien Mattie of anderen in een soortgelijke situatie ook. Het is daarom helemaal niet verkeerd dat jij deze andere kant laat zien zodat iedereen gehoord wordt. Ook dat van jou lijkt me lief bedoeld, dus laten we allemaal lief blijven tegen elkaar. Ook tegen Eva die de andere kant laat zien.

    7 jaar geleden

    en waar u uw mening mag geven dat u het volkomen met de blog eens bent, staat het volgens mij ook vrij om te zeggen waar ik het niet eens ben, en ik val haar of de blog niet aan, vind het juist een mooi stuk, maar zoals ik zei, het sturende karakter is het enige dat me tegensprak in dit stuk. verder is het mooi verwoord en geschreven. - maar toch, als u commentaar geeft op spelfouten, "brief afzakken"?? beetje jammer dat dit soort reacties over spelfouten...

    7 jaar geleden

    Mooi geschreven! Hoop ook echt dat hij een vader voor deze meiden zal zijn!

    7 jaar geleden

    Laat ze allemaal maar praten, ik vind dat je het prachtig hebt verwoord.