{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve man

Afbeelding blog 'Lieve man' Achtergrond blur afbeelding

Lieve man,
Wat bewonder ik jou. Jouw geduld, jouw rust en jouw oneindige liefde. Een ander had mij allang alleen gelaten. Met mijn nukken en boze buien, mijn verdriet en mijn woede, met mijn onrust en onzekerheid.
Maar jij, lieve man, laat het allemaal over je heen komen. Laat mij schreeuwen, laat mij vechten, laat mij huilen, laat mij mij zijn. Tot mijn emoties eruit zijn. Mijn verdriet en mijn pijn. Dan sta je daar weer met open armen. Een kus, een knuffel, een lief woord.
Ik ben niet de makkelijkste. Nooit geweest. Je hebt het altijd geaccepteerd, jij hebt mij altijd geaccepteerd, nog beter dan ik zelf. En wat bewonder ik je. Dat je nog elke dag voor mij kiest. Voor ons gezin. Ondanks de moeilijke dagen en de slapeloze nachten. Jij staat daar als een rots in de branding. Soms ga je even mee kopje onder, maar als eerste ben je weer boven water. Sterk, vastberaden, onverwoestbaar.
Wat mag ik mij toch gelukkig prijzen met zo'n man en vader.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #man

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je