{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve D.............

Een 'brief' aan mijn zoontje over mijn gevoelens naar hem en mijn gedachten.

Afbeelding blog 'Lieve D.............'

Lieve D.,

Je bent nu bijna 7,5 maand en als ik nu naar je kijk terwijl je lekker bij mij ligt te slapen krijg ik nog steeds tranen in m'n ogen van geluk net als in het begin.

Je hebt al zo verschrikkelijk veel geleerd en bereikt! Je kan al tijgeren/kruipen, of laten we het er op houden dat je vooruit komt haha! Je hebt al 2 tandjes, je kan al bijna van liggen naar zitten gaan en dat doe je helemaal zelf! En al die dingetjes maken mij zo ontzettend trots!

Je bent zo'n mooi, lief, vrolijk klein mannetje met een heerlijke eigen wil!

En door jou heb ik ook ontzettend veel geleerd! Opa zegt dat ik rustiger en zachter ben geworden, ik heb meer geduld, ik ben nog zorgzamer en ik kan nog beter multitasken haha!

Ik doe heel erg mijn best om de allerbeste mama voor jou te zijn, maar ik zeg vast sorry voor de dingen die ik misschien niet 100% goed doe, maar mama is ook nog aan het leren!

Je begint nu wakker te worden, dus ik ga lekker je lunch klaar maken, maar vergeet dus nooit dat ik verschrikkelijk veel van je houd en alles voor je zal doen wat in mijn macht ligt!

Liefs, kusjes en dikke knuffels,

Mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je