{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve Clavo, Ik wil je bedanken ♡

In dec 2014 is onze zoon Clavo overleden.We missen hem iedere dag en hoeveel pijn en verdriet we ook om hem hebben toch wil ik hem bedanken.

Afbeelding blog 'Lieve Clavo, Ik wil je bedanken ♡' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Clavo,

Ik wil je bedanken voor eigenlijk zoveel dingen!

voor dat ik daar aan ga beginnen wil ik je vertellen hoe erg ik, maar ook papa en je grote zus je missen en van je houden! Er gaat geen dag voorbij dat we het niet over je hebben, soms met een lach en soms met een traan. Ik denk dat je dit wel weet, ik vertel het je iedere dag! Niet alleen ik je lieve zus stuurt je iedere dag een vliegkus voor ze gaat slapen! ♡ ook weet ik dat papa met je praat en het lijkt soms of je laat merken dat je ons hoort en ons ook mist en tegelijkertijd ons wil laten weten dat je bij ons bent en je het goed hebt waar je ook mag zijn!

FB_IMG_1442007201603_1.jpg

Clavo, wat past je naam toch goed bij je mannetje! Je liet je karaktertje al goed merken en voelen toen je nog in mijn buik zat, als papa begon te praten bewoog je die kant op waar papa zat en als je in deze gaten kreeg dat papa zijn hand op mijn buik legde begon jij papa gelijk te "schoppen"  :-) terwijl als je zus tegen mij aan kwam zitten ging je met alle kracht die je in je had tegen je zus aanliggen! ♡ en ook al was het voor mij soms wat pijnlijk allemaal, ik zou er alles voor over hebben om dat weer eens te voelen! Ik bedank je lieve vent dat je dit hebt gedaan, iedere keer weer! Hierdoor hebben papa en je zus ook echt een band met je! Dat niet alleen je hebt er zelf voor gezorgd dat ze fijne herinneringen aan jou hebben! ♡

Ook wil ik je bedanken dat je mij het gevoel geeft dat je bij me bent! Als ik de onrust in mn lijf heb is er in één keer een onverklaarbare rust alsof je een deken over mij heen legt! Eigenlijk zou ik dit voor jou moeten doen, als jij pijn of verdriet zou hebben had ik je eigenlijk moeten troosten! Wat had ik er graag voor je willen zijn! Maar spijtig genoeg lieve Clavo door die enorme pech heeft dit niet zo mogen zijn!

Ik wil je bedanken voor het feit dat het leven zo waardevol is geworden, natuurlijk was mijn leven al wel waardevol alleen ben ik door jou dood het leven, en die van ons gezin zoveel meer gaan waarderen! Het heeft ons doen beseffen wat er eigenlijk echt belangrijk is in ons leventje! Jij bent namelijk het bewijs dat het plotseling afgelopen kan zijn! 

Ik wil je bedanken dat jij me in hebt laten zien dat het leven veelste kort is om me druk te maken om "onbelangrijke" dingen, dat het leven veelste kort is om boos te zijn! Dat ik zelf wat van mijn leven moet maken, en ik voel mij ook verplicht om er wat van te maken door jou en voor jou en je zus! Dit leek net na jou dood iets onmogelijks! Ik denk dat jij mij de kracht hebt gegeven om uit die diepe dal te kruipen... Bedankt! ♡

FB_IMG_1442007291261.jpg

Lieve Clavo, bedankt dat je vanaf waar je ook bent over je zus waakt, dat je haar beschermengel bent! Dit moet wel want ze heeft best wat ongelukken gehad waar ze anders niet met alleen die enkele schrammetjes vanaf was gekomen! Wat had ze je graag kunstjes op de trampoline willen leren en laten zien of je leren voetballen en ze had zo graag voor je gezorgd! Ze keek net als wij zo naar je uit! Toevallig vroeg ze vandaag nadat we naar je foto hadden gekeken hoe jou oogjes er uit zagen! Helaas moest ik haar vertellen dat we deze nooit hebben kunnen zien, dit vind ze zo niet eerlijk! Zoals je wel zal weten lieve Clavo, heeft ze verdriet, heel veel verdriet om je gemis!  Ook droomt ze veel over je soms leuk en maar meestal niet omdat je ook in haar dromen steeds weer dood gaat! En ik weet dat jij hier niets aan veranderen, ik wil alleen maar duidelijk aan je maken dat met jou (te) korte aanwezigheid In ons gezin, je een enorme indruk bij ons hebt achter gelaten! ♡

Bedankt dat je een teken geeft als we met z'n drieën op pad zijn, zodat we weten dat we gewoon met z'n viertjes op pad zijn! Een witte vlinder staat voor ons symbool voor jou, overal waar we gaan komt die witte vlinder met ons mee! Zelfs op vakantie, je bezorgde papa en mama kippenvel lief mannetje! ♡

Lieve Clavo, bedankt voor het vreselijk fijne gevoel die je mij gaf toen ik je geboren zag worden!  Ik dacht dat ik vreselijk verdrietig en boos zou zijn als ik je voor het eerst zou zien, dit was niet het geval mannetje! Ik werd overspoeld met verliefdheid en trots want ooohh wat was je mooi! ♡♡ zo mooi! Je was perfect en zo groot! Je leek zo erg op je zus toen ze net geboren was! Je zag er zo rustig uit, te rustig misschien!  Omdat ik niet heel lang na je geboorte heb moeten vechten voor mijn eigen leven heb ik je zo puur en warm maar heel eventjes kunnen bewonderen! Toch ben ik je zo dankbaar dat het gevoel van toen zo overheerst als ik aan je denk! En hier heb echt alleen jij voor kunnen zorgen mooie man!♡

Ik heb je niet zelf kunnen aankleden lieve Clavo, ook papa kon dit niet omdat hij aan mijn zij stond! Gelukkig waren je lieve opa en oma er om zo goed als ze konden je te verzorgen! Opa heeft je met heel veel liefde een luier bij je om gedaan, je kleertjes aangetrokken en je geknuffeld!  Bedankt lieverd dat je twee families op dat moment zo dicht bij elkaar hebt gebracht! En wat was je zus trots toen ze je voor het eerst zag! Ze nam niet eens de tijd om haar jas uit te trekken! Toen ze je eindelijk kon vasthouden heeft ze zo lang naar je gekeken, je bewonderd en gekust en geknuffeld! Wat was dat mooi en fijn om te zien lieve Clavo!♡ Ook Dat jij er voor gezorgd hebt dat je tante en ik een bijzondere band hebben, ook doordat je mooie nichtje ook al onderweg was! ;-) jullie bleke bij de geboorte even zwaar! Ook je tante is trots op jou en praat graag over je omdat je erbij hoort Clavo! Niet alleen je tante is trots op je hoor! Eigenlijk iedereen die je heeft mogen bewonderen! Je andere opa heeft zelfs je naam laten tatoeëren! 

Je foto's worden steeds minder confronterend, hoe vaker ik naar je foto's kijk, hoe langer ik met een glimlach naar je kan kijken! :-)

Bedankt lieve Clavo voor de levensles die jij met je komst hebt gegeven, je hebt meer gebracht in mijn/ons leventje dan dat jij je ooit zou kunnen voorstellen! Door jou maak ik er wat van, ik wil dat als we elkaar weer zien, je kan zeggen:" mam, ik ben trots op je!" "Je hebt echt je best gedaan mam!" 

Lieverd ik mis je, blijf bij me! Kom bij je papa langs in dromenland en waak over je zus! We houden van je kanjer! 

Dikke kus en knuffel, 

Mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je