{{ message.message }}
{{ button.text }}

Liefde voor later op tv...ook gezien?

Afbeelding blog 'Liefde voor later op tv...ook gezien?' Achtergrond blur afbeelding

Zojuist heb ik het programma 'Liefde voor later' van Anita Witzier teruggekeken. Ik ben er  zo van onder de indruk dat ik niet kan slapen. Het programma gaat over jonge gezinnen waarbij één van de ouders niet lang meer te leven heeft. Ze maken een soort 'herinneringskist' voor de kinderen. Wat ben ik diep geraakt door de kracht en positiviteit van die mensen, maar wat...scheldwoord.......ongelooflijk oneerlijk ook! Hebben jullie ook gekeken? Iedere maandag 22.10 Nederland 1

 

http://liefdevoorlater.kro.nl/seizoenen/1/afleveringen/17-06-2013/default.aspx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je