{{ message.message }}
{{ button.text }}

Liefde en geluk .....

Liefde en geluk mijn definitie! Graag vertel ik hoe ik liefde en geluk op dit moment zie!

Afbeelding blog 'Liefde en geluk .....'

Liefde en geluk

De twee meest bezongen en beschreven gemoedstoestanden van de mens.

Stilstaand bij wat ik heb, een geweldige man en 3 prachtige kinderen!

Liefde, hoeveel liefde kan je krijgen, dit kreeg ik al van mijn familie en mijn man! Maar nu ik "moeder" ben heeft dit nog meer waardering gekregen! Mijn kinderen geven ons zoveel liefde ! Dit kan je niet beschrijven! Nu snap ik mijn ouders, alle eerste keren, hoe trots kan je zijn, ook al valt hieronder het loslaten en laten gaan! Die liefde tussen ouders en kind zal nooit veranderen! Mijn liefdes zijn gelukkig allemaal dichtbij

Geluk; geluk hebben we doordat we allemaal gezond zijn en in een prachtig huis wonen, familie, vrienden, werk en zoveel meer hebben! Geluk hebben we met elkaar doordat we er voor elkaar kunnen zijn en onze kinderen kunnen geven wat ze nodig zijn!

Trots ben ik, omdat mijn kinderen alle 3, elke dag weer iets nieuws leren en daarbij kind kunnen zijn! Trots ben ik omdat wij een gezin kunnen zijn en er voor elkaar zijn wanneer nodig!

Ik hou van mijn leven zoals het is!
Ik heb het geluk om moeder te zijn en de liefde te voelen die een kind aan zijn of haar ouders kan geven! Dit is onvoorwaardelijk !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je