{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lief klein neefje ♡

Lieve Finley, heel kort.. maar toch voor altijd

Afbeelding blog 'Lief klein neefje ♡' Achtergrond blur afbeelding

Wat gaat de tijd snel zeg. Ik heb al 3 maanden niets meer geschreven hier.. Ook wel omdat ik het een beetje moeilijk vond om te vertellen wat mijn zusje en haar vriend hebben moeten meemaken. Zo een groot verdriet die de hele familie raakt. Mij dus ook. Op 8 april is mijn kleine zusje namelijk bevallen van een prachtig klein jongetje.. alles erop en eraan, maar helaas maar 21 weekjes oud en daardoor stil geboren. Wij hebben op 15 april afscheid moeten nemen van Finley, mijn kleine neefje.. De manier waarop was heel mooi, ze hebben samen echt voor een prachtig afscheid gezorgd. Ik ben ook onwijs trots op mijn kleine zusje.. want wat is zij een sterke vrouw. Wat zij heeft moeten doorstaan is bijna niet te beseffen. Ze is mijn kleine zusje maar ineens toch niet zo klein meer. En wat een verdriet brengt dit met zich mee, wat vind ik het erg dat zij dit verlies voor de rest van hun leven met zich mee moeten dragen. 

Vergeten zullen we hem nooit. Maar wat had ik hem graag willen leren kennen.. 

Ik hou van je lief zusje, altijd hier voor jou! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je