Snap
  • Mama
  • Relatie

lichtelijk geirriteerd aan het raken.

zo langzamerhand raak ik toch echt lichtelijk geirriteerd van de meeste mensen om me heen.

Zoals de titel al zegt ik raak lichtelijk geirriteerd van sommige mensen. Of eerder gezegd van hun reactie op het feit dat ik alleenstaand ben. De eerste reactie is meestal dat hij mij in de steek gelaten heeft of iets dergelijks en dat hij er niet meer zou zijn voor de kinderen. Of de vraag of we nog wel goed met elkaar om gaan..ook zo'n leuke. Mensen gaan er automatisch vanuit dat als je uit elkaar bent dat je dan helemaal niet meer normaal met elkaar om kan gaan. Mijn ex en ik doen er alles aan om onze 'relatie' goed te houden. Voor onze kinderen. 

Ik wordt er zo moe van dat ik het elke keer weer moet uitleggen. Is het dan echt zo dat alle scheidingen tegenwoordig vechtscheidingen zijn? Dat kan toch niet waar zijn? Ja natuurlijk nieuws over vechtscheidingen is natuurlijk wel het nieuws wat veel mensen blijkbaar boeiender vinden. En de manier waarop ik en mijn ex het doen is niet interressant genoeg want er is geen drama. Een vriendin van mij presteerde het zelfs om te zeggen dat ik zijn kleren maar gewoon buiten moest gooien. Hoe creeer ik drama dacht ik bij mezelf.

Hoe denken jullie hierover? Is het echt zo raar dat mijn ex en ik zo goed met elkaar omgaan? Of is het beeld wat de rest van de samenleving bij een scheiding heeft zo raar?

Juist super dat jullie nog goed met elkaar omgaan! Iedereen heeft toch wel een mening over iemand klaar staan maar vooral over alleenstaande moeders. Laat de wereld lekker denken wat ze willen! ;)

9 jaar geleden

Het komt inderdaad niet veel voor! Maar wees er trots op. Ik zou graag zien dat het vaker zo kon.

9 jaar geleden

Ik vind het juist iets moois dat je zo goed met je ex om kan gaan. Het is wel zo dat er tegenwoordig idd meer vechtscheidingen zijn dan scheidingen waarbij men goed uit elkaar gaat. Maar wees er trots op dat dat bij jou niet het geval is!