{{ message.message }}
{{ button.text }}

lichtelijk geirriteerd aan het raken.

zo langzamerhand raak ik toch echt lichtelijk geirriteerd van de meeste mensen om me heen.

Afbeelding blog 'lichtelijk geirriteerd aan het raken.'

Zoals de titel al zegt ik raak lichtelijk geirriteerd van sommige mensen. Of eerder gezegd van hun reactie op het feit dat ik alleenstaand ben. De eerste reactie is meestal dat hij mij in de steek gelaten heeft of iets dergelijks en dat hij er niet meer zou zijn voor de kinderen. Of de vraag of we nog wel goed met elkaar om gaan..ook zo'n leuke. Mensen gaan er automatisch vanuit dat als je uit elkaar bent dat je dan helemaal niet meer normaal met elkaar om kan gaan. Mijn ex en ik doen er alles aan om onze 'relatie' goed te houden. Voor onze kinderen. 

Ik wordt er zo moe van dat ik het elke keer weer moet uitleggen. Is het dan echt zo dat alle scheidingen tegenwoordig vechtscheidingen zijn? Dat kan toch niet waar zijn? Ja natuurlijk nieuws over vechtscheidingen is natuurlijk wel het nieuws wat veel mensen blijkbaar boeiender vinden. En de manier waarop ik en mijn ex het doen is niet interressant genoeg want er is geen drama. Een vriendin van mij presteerde het zelfs om te zeggen dat ik zijn kleren maar gewoon buiten moest gooien. Hoe creeer ik drama dacht ik bij mezelf.

Hoe denken jullie hierover? Is het echt zo raar dat mijn ex en ik zo goed met elkaar omgaan? Of is het beeld wat de rest van de samenleving bij een scheiding heeft zo raar?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je