{{ message.message }}
{{ button.text }}

Licht in de Duisternis

​Ik zag dit idee laatst voorbij komen op Facebook. Ik vond het meteen helemaal leuk!

Afbeelding blog 'Licht in de Duisternis' Achtergrond blur afbeelding

Ik zag dit idee laatst voorbij komen op Facebook. Ik vond het meteen helemaal leuk! En ook nog eens super passend bij ons interieur. Dus ben ik op pad gegaan om het een en ander aan te schaffen om dit thuis ook te creëren.

Het is niet heel erg moeilijk. Je neemt een grote vaas. Daarin doe je grotere stenen, deze zijn over het algemeen te koop bij de doe het zelf zaken waar ze ook planten en dieren hebben. Het kan of bij de planten staan of bij de dieren beide als decoratie spullen. Dan neem je een kleinere vaas en drukt deze in de stenen, zodat hij stevig staat. Ook hier doe je stenen in (doe je dit niet en vul je de grote vaas met water, dan zal de kleine vaas gaan drijven ;-) ). Zet een kaars in de kleinere vaas. Je doet wat waterplanten in de grote vaas (ik heb gekozen voor waterpest en wat andere aquarium waterplanten). Vervolgens vul je de grote vaas met water tot aan de rand van de kleine vaas.

Als je de kaars nu aansteekt krijg je een super effect doordat je de kaars door het water ziet branden en de planten die erin zitten.

Ik ben er helemaal blij mee :-D !

Volg je mij al via Facebook? Of via mijn eigen pagina?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je