{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lichaamsstruggelingen met alle meningen

Suggelingen over het lijf en de cleaneatmonsters, meningen en wat er allemaal geschreven word.

Afbeelding blog 'Lichaamsstruggelingen met alle meningen' Achtergrond blur afbeelding

Mijn lichaam wat ben je veranderd. Of moet ik eigenlijk trots zijn ik weet het niet meer. Binnen 6 maanden was ik onder mijn gewicht voor de zwangerschaps. Vele vrouwen zouden ervoor tekenen. Oke oke er zijn ook vrouwen die natuurlijk met een week al in hun oude spijkerbroeken passen. 

Iedereen vergelijkt met elkaar. Iedereen heeft kritiek. En nu... nu weet ik eigenlijk niet meer of ik zo blij bent met mijn lichaam. De fitmom's cleaneat monsters(sorry dames) die alles beter weten en je haar fijn uit weten te leggen hoe het zo gezegd moet. Overigens zijn dat niet alleen moeders maar ook niet moeders zijn er ook heel goed in. Hou je goed bedoeldr adviezen voor je zelf tenzij er naar gevraagd word.

Maar ik.. ik wil een leuk leven met lekker eten. En veel belangrijker nog ik wil het goede voorbeeld geven aan mijn zoon. Alles met maten maar wel alles eten. Heb ik ff geluk dat hij dat ook doet! Ik vind het namelijk veel belangrijker dat hij alles binnen krijgt wat nodig is. Je kan wel lijstjes bijhouden van wat je binnen krijgt... maar daar word ik toch echt niet gelukkig van. En een kind met annorexia(hij is ruim 9 maanden dus nog verre van aan de orde) hoeft ook niet! Uiteraard obesitas ook niet maar alles met maten dan hoeft dat ook niet lijkt me.. (zullen cleaneatmonsters anders over denken)

Mijn huid is slapper op de plekken die de meeste moeders hebben, en ja ik heb mijn strepen ook verdiend gelukkig zitten ze niet frontaal op mijn buik maar braaf op mijn lovehandels. Als ik in de spiegel kijk zie hollands welvaren staan met natuurlijk wel gecheckt een goed bmi van 24.2. 

Ik ben het gelukkigst rond mijn huidige gewicht en dat ik af en toe is wat lekkers kan eten en een wijntje kan drinken. Laat mij en ieder ander gewoon in zijn waarde!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je