{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lichaam eindelijk geaccepteerd

afval race, 80 kilo lichter, wennen

Afbeelding blog 'Lichaam eindelijk geaccepteerd' Achtergrond blur afbeelding

Ik begin maar eens bij het begin, Door dingen in het verleden ben ik me emoties gaan weg eten, wat resulteerde tot een bmi van 43,8 lengte 174 reken zelf maar uit want ja na eindelijk 80 kilo te zijn afgevallen en nu een mooie bmi te hebben (21) vind ik het toch moeilijk om terug te denken aan hoe ik me verwaarloosde min of meer, en hoe onverzekerd en hoe slecht ik me voelde, de vele hartkloppingen, licht in het hoofd, geen conditie, snel buiten adem, en ga zo maar door en door, nu 2 a 2,5 jaar later 80 kilo lichter ( van 2 a 2,5 jaar terug tot nu), door een zwangerschap ertussen duurde het wat langer, Nu is sanne bijna een jaar, en ben eindelijk gewend aan me slanke lichaam, raar dat je echt zo moet wennen aan je lichaam en accepteren terwijl dit me doel was, maar god wat ben ik blij dat ik eindelijk me lekker fantatisch kan voelen in een leuk rokje , topje of jurkje wat het benadrukt of eens wat korter is dat je een stukje bovenbeen ziet en gewoon zelfverzekerd kan zijn!

moest het even schrijven, ben zo ontzettend blij dat dit stukje er eindelijk is, Heb me vrij vaak gefrustreerd omdat ik verkeerde maten bestelde ( m ipv s) nu eindelijk helemaal afgestemd kwa gevoel en hoe ik mezelf zie!

ik kan eindelijk stralen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je