{{ message.message }}
{{ button.text }}

Levend dier in broccoli

Ik las net een bericht dat een vrouw uit Brabant een gekko verpakt had zitten in de broccoli die zij gekocht had.

Afbeelding blog 'Levend dier in broccoli'

Echt te erg voor woorden! Ik zou echt huiverig zijn om in die winkel nogmaals groente of fruit te kopen. Ik zou eerst alles in ieder geval grondig inspecteren.

Het komt gelukkig niet vaak voor (dat wij horen dan via de media) dat er iets verpakt zit in de verpakking wat er niet hoort. Ik denk dat ik nu sowieso weer even een paar dagen goed inspecteer. Ik koop dan ook liever op de markt, echter is deze op een dag dat ik moet werken. Als ik vrij ben ga ik altijd.

Ik heb wel eens een stuk hout gehad in de chips. Deze heb ik meteen uitgespuugd en weggegooid. Heb er niets mee gedaan, dat had ik eigenlijk wel moeten doen. Opsturen terug naar de fabrikant met het "bewijsmateriaal" erbij. Maar een levend beest nee, dat gelukkig nog nooit....

Hebben jullie wel eens meegemaakt dat er iets in of tussen je gekochte product zat wat er niet hoorde? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je