{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leven met pds en kindjes

Ik heb elke dag buikpijn en de wc is mijn beste vriend. Ook in de nacht heb ik regelmatig een date met mijn wc

Afbeelding blog 'Leven met pds en kindjes'

pds dit heb ik al zolang ik leef .

Ik heb elke dag buikpijn en de wc is mijn beste vriend. Pds en kindjes gaat niet altijd samen mijn zoon van 6 heeft er niet hee veel last van want hij zit lekker op school maar mijn meisje van 2 ziet dagelijks mama met buikpijn. 

Je hebt pds in verschillende vormen en maten de versie die ik heb is dat ik dagelijk last heb van pds. Ik ben regelmatig misselijk dit vind ik doodeng ivm mijn angstoornis is dit niet zo fijn. Zo heb ik na elke warme maaltijd die ik eet een afspraak met mijn wc . Er zijn ook dagen dat ik niet naar de wc hoef maar dan voel ik me zo vol. Buikpijn misselijk gevoel heb ik elke dag. Soms kan ik bijna de deur niet uit en moet ik rennen naar school om me zoon te halen en snel weer naar huis. 

Ik heb dagen dat ik bijna niet van de bank af kan komen door de pijn en moe ben omdat ik weer een nacht een date had met de wc.                     

Dokter maag lever darm art niemand kan helpen ik heb pilletje voor misselijkheid maar dit mag ik niet elke dag gebruiken want de bijwerkingen er van zijn best heftig. De artsen zeggen je moet er maar mee leren leven. Ik heb al van alles geprobeerd verschillende eet patronen pillen zakjes ala het helpt is het voor even. Ik word dan snel er aan gewent en komen alle klachten terug. 

Mijn leven is een gedoe met die darmen van mij maar waar ik het meeste mee zit is dat ik van de 7 dagen die er per week zijn ik zeker 4 dagen bij a niet de deur uit kan omdat ik dan of pijn heb of weer een date heb met de wc de kindjes moeten hier soms best onder lijden mama wilt zo graag lekker even gewoon naar de speeltuin gaan zonder na te denken ik moet niet eten want anders kunnen we niet weg. In het weekend is het ook meestal dat we ergens heen gaan waar een wc is zodat ik zeker weet dat ik ergens kan. Shoppen is best lastig want je mag niet overal naar de wc. 

pds is niet het enige wat ik heb hoor maar wel het gene wat echt een naam heeft.                         Zijn er nog meer mama's die leven met pds ? Wat doe jij eraan hoe kom je de dag door ? Kan jij wel de deur uit ? Laat het me weten alle tips zijn welkom 

Liefs dani

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je