{{ message.message }}
{{ button.text }}

leven met een verslaafde man DEEL 2

Wie deel een heeft gelezen, vraagt zich natuurlijk af hoe dit is verlopen, nou hierbij mijn verhaal.

Afbeelding blog 'leven met een verslaafde man DEEL 2'

Wat een nare tijd is er nu toch achter de rug, als ik zo terug kijk dan lijkt het net een waas een donkere nachtmerrie, die alleen in mijn geweten heeft plaatsgevonden maar nooit werkelijkheid is geweest. Natuurlijk, ik blijf bang voor de toekomst en een terugval maar momenteel geniet ik van de momenten waarop het goed gaat. Hij is weer terug ! De man die ik ken is weer terug in ons leven en maakt ons weer gelukkig. 

De vraag is waar is die vrouw die ik ooit was ? Die is weg, verloren in de ellende die haar leven zes jaar heeft beheerst. Wat hij onder invloed heeft gedaan heb ik niet onder invloed beleeft, voor mij was het een bittere pil die mij heeft gemaakt tot wat ik nu ben" Negatief en vermoeid". Ik blijf het slechte in elke situatie zien en ga er van uit dat alles op een drama uitloopt en eindigt met ellende. Hij zegt ook vaak, dat ik ook moet veranderen maar hij ziet niet in dat hij mij al verandert heeft. Bestond er maar een knopje waarmee ik vervelende herinneringen uit kon zetten. Of een tijd machine waarmee ik terug in de tijd kon en bij het eerste gebruik al mijn koffers had gepakt en hem had laten zien dat hij mocht kiezen tussen dat leven en een gezinsleven. 

Want zeg nou eerlijk een officiële waarschuwing ontvangen of dreigende waarschuwing is toch heel wat anders. Gelukkig heb ik na 5 jaar dan de keus gemaakt om hem te laten zien dat het nu echt serieus is en dat hij mij kwijt raakt op deze manier. Dit heeft er voor gezorgd dat hij zijn leven is gaan beteren en afstand heeft genomen van zijn verslaving. 

 Mijn advies is dan ook aan elke vrouw, zit je in een situatie met een verslaafde partner ga dan simpelweg gewoon weg. Pak je spullen en zeg nu is het genoeg, kies maar. Als ik dit na al die jaren niet had gedaan, dan zat ik nu nog steeds vastgeketend in al die ellende. 

Hoe moeilijk het ook lijkt, het is ook heel erg makkelijk " TAKE YOUR SHIT AND LEAVE HIM " !

Nu slingeren de pinpassen weer in mijn tas in plaats van in mijn BH. Nu lig ik niet te slapen op een bulk waardevolle spullen. Nu kan ik weer gewoon slapen, en krijg ik niet elke keer hartkloppingen als er op mijn deur wordt gebonkt. Haha, ja ik heb geen deurbel dus men moet wel kloppen. 

Al met al gaat het dus beter, nu moet ik alleen nog aan mijzelf werken !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je