{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leven en Laten leven?

Ik schrok van bepaalde reacties op een blog... gaat het een keer niet over borst of flesvoeding is er wel een andere reden om los te gaan...

Afbeelding blog 'Leven en Laten leven? '

Ik schrik niet snel..... vind niet snel iets erg... en heb ook niet snel een mening. 

maar bepaalde reacties op een blog zetten mij wel aan het denken..
Is mamaplaats niet een plek waar wij lekker van ons af kunnen schrijven.. soms met een stel jengelende kids om ons heen. 
Gewoon even onze frustraties kunnen uiten.... of het moederschap met een korrel zout kunnen nemen ? 
Gewoon de boel de boel laten en ons verhaal doen?

schijnbaar niet...moeders worden bijna afgeslacht op hun manier van schrijven...een spelfout hier en daar kan gebeuren..
Ik maak ook regelmatig fouten in mijn blogs... schrijf fouten en stijlfouten... soms door de snelheid van het schrijven van mijn blog tussen alles door... soms omdat ik gewoon echt niet weet hoe ik het anders moet schrijven.
Ik zou het heel erg vinden als andere mij daarop af zouden rekenen....ik heb veel plezier in het schrijven van mijn blogs en heb hierin ook echt mijn nieuwe passie ontdekt..... 

Ook zijn niet alle verhalen even herkenbaar..... we zijn allemaal mensen met een andere achtergrond... werkende of thuisblijf mama's...... mama's die borst of flesvoeding geven... mama's die dragen of de buggy gebruiken...
en mama's die vers koken of een potje geven.... 

Allemaal mensen met een andere achtergrond... die gewoon hun verhaal willen doen... soms vragen ze advies en soms willen wij ook gewoon even lekker klagen over de dingen om ons heen... 

Ik lees soms ook blogs waarin ik mijzelf niet herken... toch plaats ik een positieve reactie.. of in ieder geval een reactie dat ik het gelezen heb... maar een mama afrekenen op haar geschreven blog? Nooit.... Want wat doet zoiets met een de persoon die de blog geschreven heeft... raakt die persoon de passie in het schrijven kwijt?.... is de uitlaat klep verdwenen?...... 

Lieve mama's wees lief voor elkaar.... leven en laten leven..... heb respect voor een andere denkwijze.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je