Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Leuke, betaalbare webshops voor mama

Omdat wij mamas soms iets ( lees: veel ) te veel voor de kids kopen en wij onszelf daarbij neigen te vergeten, heb ik een lijstje gemaakt met leuke webshops voor mama. Met een paar extras tips zijn deze websites ook vriendelijk voor de portemonnee.

  • www.hm.com: let op! ook kinderkleding, maar kijk eerst maar eens even naar de damesmode en accessoires. Met kortingscodes is het zo wel heel leuk en goedkoop shoppen. Hier een paar kortingscodes: code 1304 voor 5 euro korting en code 0241 op 25% korting op één artikel. Deze codes kunnen tegelijk gebruikt worden.  ( Psssttt, even onder ons: Er zit een minimaal bestelbedrag aan vast, maar dit kun je omzeilen door iets fictiefs bij te bestellen en dit direct daarna uit je winkelmandje te verwijderen via Mijn H&M bij je bestelling )
  • www.esprit.nl: mooie kleding van goede kwaliteit. Als je abonnee wordt van de nieuwsbrief en je opgeeft als Esprit Friends spaar je punten voor korting en daarnaast krijg je regelmatig codes voor 20% korting op de gehele collectie.
  • www.magazine.nl: om jezelf eens lekker te verwennen met je favoriete tijdschrift. Inschrijven voor de nieuwsbrief loont ook hier. Een paar keer per jaar ontvang je een code voor korting op je abonnement.
  • www.yourskin.nl: hier koop je hele goede huidproducten van merken als Vichy en Eucerin. Als nieuwsbriefabonnee ontvang je heel vaak leuke acties voor gratis producten en couponcodes.
  • www.picobello-outlet.nl: behalve ontzettend veel goedkope merkkleding voor kinderen, vind je hier met een beetje geluk ook kleding voor jezelf voor bijna niets.
  • www.jenniesoutletstore.nl: merkkleding voor een outletprijs
Shop ze!

11 jaar geleden

Nog een tipje: op dit moment heb je op de website van H&M weer een nieuwe kortingscode:0439, geen verzendkosten. Deze kun je gebruiken in combinatie met de code 1304, voor 5 euro korting!

11 jaar geleden

Afgelopen twee keer dat ik ben gaan shoppen inderdaad helemaal niets voor mezelf gekocht!! Gewoon geen tijd, omdat ik te lang bij de kids bleef hangen, dus goeie tips!!