{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuk om jullie te leren kennen! :)

Mijn 5e blog is een mooie blog om me voor te gaan stellen, want het is toch fijn om te weten wie er achter de blogs zit, toch? ;)

Afbeelding blog 'Leuk om jullie te leren kennen! :)'

Mijn naam is Eva en ik ben 26 jaar (bijna 27) en heb samen met mijn vriend Kevin (nee, nog niet getrouwd), 2 prachtige meisjes. De oudste is Jana van 3,5 jaar en de jongste is net 1 geworden, Nele! Bij beide een totaal verschillende bevalling gehad, na de 1e heftige bevalling kon ik zelf niets meer, bij de 2e liep ik de volgende dag weer vrolijk rond.

Zoals hierboven te zien is, is dat ik een vrij jonge mama ben. Ik was namelijk 22 toen ik zwanger werd en 23 toen ik van de oudste beviel. Helemaal zelf voor gekozen! Mijn eigen mama had op de leeftijd dat ik zwanger was, al bijna 2 kleintjes rondkruipen. Maar tegenwoordig is dat 'not done'. Familie en vrienden die me goed kennen, wisten dat het helemaal onze eigen keuze was, maar mensen uit mijn buurt hebben altijd getwijfeld hieraan. Aan mijn ouders en zussen werd vaak 'gevraagd'; "Dat is dan zeker een ongelukje?" of "zij is toch nog jong??". Aan mij zelf niet zo zeer, maar wel mensen die me nooit meer iets zeggen en toen ineens vroegen; "Ben je niet wat jong?". Ik ben iemand die me veel aantrekt, dus ook hierin had ik dat weer. Maar aan de andere kant, ik was al jaren samen met Kevin, we woonden al meer dan 2 jaar samen en we waren samen een bedrijf gestart en bezig met het bouwen van een woning. Voordat ik Kevin leerde kennen, was mijn grote wens altijd al 'mama worden' geweest, dus niet gek toch. Maar om je continu te moeten verdedigen, is ook niet leuk natuurlijk.
Samen met mijn ouders, zussen en Kevin werk ik op het familiebedrijf van mijn ouders, wat soms erg handig kan zijn ivm. de kleintjes (ziek, afspraken consultatiebureau bijv). Op dit moment is deze week de drukke tijd weer begonnen en die duurt ongeveer t/m Juli. Ik zit in die maanden meer alleen, dus tijd genoeg om iedereen lastig te vallen met mijn verhalen! ;)

Ik heb een leuke vriendinnen groep, die zeker 1 keer in de maand tijd voor elkaar maakt, maar ben op dit moment de enigste met kindjes. Dit heb ik altijd vrij lastig gevonden, want ik moet 'sneller' een keertje afzeggen of alleen komen ipv. samen met Kevin. Soms is het lastig, omdat het moeilijk in te schatten is of ze dit wel begrijpen. Ik weet wel dat ze dat wel doen, maar ik ben een twijfelkont! ;)

Ik ben hier aan begonnen toen ik een oproep las van mamaplaats over de zoektocht naar een blog mama, waaronder een aantal thema's stond. Ik kwam er voor een aantal in aanmerking en heb besloten dit eens te proberen, en tot nu toe heb ik nog tonnen inspiratie. Wel vind ik het nog erg spannend hoor! :) Ik zal vooral schrijven over mijn afval challenge, mijn kindjes en mijn zelfgemaakte kleding. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jullie verhalen, dus stel je hier onder zeker voor!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je