{{ message.message }}
{{ button.text }}

LEUK JE TE ONTMOETEN

Dit zijn wij: familie de Groot

Afbeelding blog 'LEUK JE TE ONTMOETEN' Achtergrond blur afbeelding

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Linda de Groot-Willemsen (1984) en ik ben sinds 2006 blij getrouwd met Peter. Samen zijn wij de gelukkige ouders van Joëlle ('08), Luca (*'11), Danique ('13), Zara ('14) en Ravi ('19).


We zijn een groot en levendig gezin! Altijd bezig en druk, maar bovenal genieten we van alles wat we met elkaar kunnen doen.


Peter en ik houden van groot dromen, visie creëren voor onze toekomst en het bepalen én behalen van doelen. Of dit nou gaat over ons bedrijf, het ontwikkelen van onze talenten of hoe we onze kinderen opvoeden...we willen ons laten leiden door onze visie.

Met anderen hierover kletsen en van gedachten wisselen, vind ik heel waardevol. Daarom ben ik gestart met bloggen. Je kunt met mijn leven meekijken via instagram @levenvanlinda en ook hier om mamaplaats zal ik regelmatig een blog schrijven. Leuk dat je met me meekijkt en het lijkt me tof jou en jouw gezin beter te leren kennen!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je