{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babboe winnen,doet de pagina het niet!

Babboe ik wil er ook één!!!

Afbeelding blog ' Babboe winnen,doet de pagina het niet!'

Leuke actie om zo'n geweldige Babboe te kunnen winnen! Ik heb al een aantal maal geprobeerd mijn eigen reactie te geven maar helaas krijg ik steeds de melding dat de pagina is verwijdert.... Dit is een leuke kans om wel héél goedkoop de kinderen te vervoeren! Ik zie ze dagelijks langs rijden, er staan er sinds kort ook een aantal op het schoolplein geparkeerd. En als ik alle trotste bezitters van deze babboe's moet geloven dan hadden ze er eigenlijk allemaal veeel eerder aan moeten beginnen. Ik zag eerst meer een grote laadbak op wielen. Nu zie ik er echt alleen het gemak van. Beide kinderen kunnen tegelijk mee, en de boodschappen zwengelen ook niet meer aan het stuur maar kunnen ook zó de bak in! De accessoires zijn erg leuk, vooral de kap, en de verschillende zitjes. Wellicht ook de perecte uitkomst om een baby in maxi-cosi in te vervoeren. Maar dan moet ik natuurlijk wel mijn reactie plaatsen om kans te kunnen maken... Omdat we er al over zaten te denken er één aan te kopen, waren we aan het goochelen met hoe we deze toch - niet zo heel goedkope aankoop- zouden moeten bekostigen. Gelukkig is een 13e maand erg handig en is de kinderbijslag ook handig om aan de kant te zetten, maar dat gaat uiteindelijk toch weer "ten koste" van iets anders waar het ook voor gebruikt had kunnen worden. Daarom nogmaals: Héél leuk deze actie en ik doe graag mee!

Wie kan mij helpen! Deze kans wil ik namelijk niet laten liggen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je