Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

Babboe winnen,doet de pagina het niet!

Babboe ik wil er ook één!!!

Leuke actie om zo'n geweldige Babboe te kunnen winnen! Ik heb al een aantal maal geprobeerd mijn eigen reactie te geven maar helaas krijg ik steeds de melding dat de pagina is verwijdert.... Dit is een leuke kans om wel héél goedkoop de kinderen te vervoeren! Ik zie ze dagelijks langs rijden, er staan er sinds kort ook een aantal op het schoolplein geparkeerd. En als ik alle trotste bezitters van deze babboe's moet geloven dan hadden ze er eigenlijk allemaal veeel eerder aan moeten beginnen. Ik zag eerst meer een grote laadbak op wielen. Nu zie ik er echt alleen het gemak van. Beide kinderen kunnen tegelijk mee, en de boodschappen zwengelen ook niet meer aan het stuur maar kunnen ook zó de bak in! De accessoires zijn erg leuk, vooral de kap, en de verschillende zitjes. Wellicht ook de perecte uitkomst om een baby in maxi-cosi in te vervoeren. Maar dan moet ik natuurlijk wel mijn reactie plaatsen om kans te kunnen maken... Omdat we er al over zaten te denken er één aan te kopen, waren we aan het goochelen met hoe we deze toch - niet zo heel goedkope aankoop- zouden moeten bekostigen. Gelukkig is een 13e maand erg handig en is de kinderbijslag ook handig om aan de kant te zetten, maar dat gaat uiteindelijk toch weer "ten koste" van iets anders waar het ook voor gebruikt had kunnen worden. Daarom nogmaals: Héél leuk deze actie en ik doe graag mee!

Wie kan mij helpen! Deze kans wil ik namelijk niet laten liggen.

10 jaar geleden

De actie is ten einde.... wie o wie zal er binnenkort rondrijden met die te gekke Babboe????

10 jaar geleden

Klopt inderdaad Elly! Deze Babboe is echt niet alleen voor de moeders, ook de oma zullen er plezier van hebben! Mijn moeder én schoonmoeder passen allebei één dag in de week op, en met name in het voorjaar en de zomer zouden zij de Babboe ook kunnen gebruiken om de kinderen op te halen van school! Er worden dan meerdere mensen met één Babboe blij gemaakt!

10 jaar geleden

Tussen al deze enthousiaste reacties valt die van mij bijna niet meer op. Ik ben een oma die reageert voor haar dochter. Zij heeft een jongetje van 3 jaar, een kleine wijsneus en onderzoeker en is zwanger van nummer 2. ze kijkt al heel lang heel verlekkerd naar elke baboe bakfiets en heeft het er steeds over hoe graag ze die zou willen. Helaas laten de financieén dit niet toe. Wat zou het leuk zijn als zij de fiets zou winnen omdat ik als oppasoma dan ook met mijn kleinkind)eren er met de fiets op uit kan. Op een gewone fiets pas ik niet tussen het stoeltje en het zadel vanwege mijn buik. Dus maak ons allebei blij.

10 jaar geleden

Ik zou heel graag winnen. Ik woon buiten de stad. We hebben geen auto en ik moet altijd een eind fietsen naar het dichtsbijzijnde centrum om dingen te regelen; kind weg brengen, boodschappen doen etc. en dat lukt niet altijd allemaal op 1 fiets. Met de bakfiets kan ik dan alles in 1 keer meenemen. en dat zou een hele uitkomst zijn en mij heel erg blij maken.