{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lets talk about boobs!

Tweede stap naar een borstverkleining!

Afbeelding blog 'Lets talk about boobs!'

Afgelopen dinsdag was de afspraak bij de plastisch chirurg! Wat was ik zenuwachtig zeg! Een goed gesprek gehad over alle risico's en hoe de operatie zou gaan. Daarna meten en wegen... Tsja dat gewicht...daar was ik toch wel bang voor.  Maar gezien ik toch 3cm langer ben dan ik in gedachten had EN mijn gewicht lager was als mijn weegschaal thuis aangaf... Heb ik dus toestemming gekregen! Vrijdag heb ik dan ook akkoord gekregen van het ziekenhuis! Maandag bellen met het ziekenhuis hoe nu verder...

In de tussentijd wel proberen nog wat kilo's kwijt te raken.. maar met deze stok achter de deur gaat dat zeker lukken! 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je