{{ message.message }}
{{ button.text }}

Let’s do this, ik ga weer bloggen🤩

Even voorstellen gelijk dan maar ;)

Afbeelding blog 'Let’s do this, ik ga weer bloggen🤩'

Voor ik (weer) begin met bloggen (ja ik heb het eerder gedaan en iedereen heeft zich er kostelijk mee vermaakt, maar toch weer verwijdert) is het wel zo netjes om even wat over ons te vertellen 😊

Ik ben 34, bijna 35 jaar oud en geboren en getogen in Purmerend, waar ik nu weer woon (lang verhaal komt nog wel 😉) ik werk als verpleegkundige op het Neurocentrum in wisselende diensten, ik heb 3 prachtige kinderen van 13💖,6 💖en bijna 5💙.

Ik ben momenteel in de laatste fase van mijn opleiding tot gespecialiseerd neuroverpleegkundige, hopelijk als alles goed blijft gaan ontvang ik eind november mijn diploma 🥳 

Ik wil jullie een kijkje geven in ons, gezellige drukke leven, die ook soms wat minder gezellig is.. puber in huis en een zoon die af en toe is blijven hangen in de peuter puberteit (Misschien is dat toch echt een mannending dat wat later ontwikkelen 😉)

Ik vind het ook echt leuk om wat van jullie te horen!

Liefs


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je