{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leren ze het dan nooit???

Even een frustratie blogje over mensen die het schijnbaar nooit leren....

Afbeelding blog 'Leren ze het dan nooit???' Achtergrond blur afbeelding

Alles staat hier paraat voor de geboorte van onze kleine vent. En dat is natuurlijk logisch, daar ik volgende week uitgerekend ben, maar toch snappen sommige mensen het niet...

Drie weken geleden besloten wij mijn nichtje nog eens uit te nodigen om te komen logeren. Dit omdat we het beloofd hadden en als onze kleine vent er is het er voorlopig niet meer van gaat komen (we wonen in een appartement met twee slaapkamers). Krijg ik gewoon te horen van mijn tante dat ze niet weg hoeft dus dat ze liever heeft dat mijn nichtje komt logeren als het nodig is. Moesten we dus even uitleggen dat dit de laatste keer voorlopig zou zijn, want als de kleine er is het niet meer gaat, voorlopig dan. Maar dat snapte ze niet echt. Ik heb het voor haar moeten spellen dat we gaan drie kinderen (waarvan dan twee drukken oudere meiden) op een kamer gaan leggen bij de kleine. Maar goed uiteindelijk is ze toch mogen komen logeren. Maar jeej wat een moeite zeg.

Gister kreeg ik in eens een bericht of ze onze auto (we hebben er twee, de tweede is een oude kleine auto puur voor vervoer als mijn vriend en ik beide weg moeten) mag lenen. Ze kon niet zeggen waarom en hoe lang. HOEZO? Ben je op je achterhoofd gevallen? Wel lef om aan je nichtje te vragen om de auto te lenen. Nu blijkt dat haar auto in beslag genomen gaat worden. We hebben besloten dat ze onze tweede auto maximaal één dag mag lenen. Nu is ze niet eens blij, want haar probleem is nog niet opgelost. Tevens weet ze niet hoe ze de auto moet komen halen.... Echt waar?? We gaan hem dus absoluut niet brengen. Ze heeft ook een fiets. Ze wil nu dus onze auto lenen om naar haar werk te gaan, maar in de zomer gaat ze vaak op de fiets naar haar werk...

Man, man, man wat kunnen mensen moeilijk doen! En het lef dat mijn tante aan mij: haar nichtje dit durft te vragen. Ik wil haar best wel helpen begrijp me niet verkeerd, maar hoort zij op haar leeftijd niet gewoon zelf alles voor elkaar te hebben? En anders bij haar zussen en broer aan te kloppen? Ik doe alles wat ik voor haar doe puur voor mijn nichtje, maar wat kun je jezelf toch vergissen in mensen.... Ga scheiden, wordt financieel afhankelijk van elkaar. Dan pas weten ze hoe ze er beide voorstaan. Nu een jaar nadat ze uit elkaar zijn is er nog steeds niets gebeurd qua papierwerk afhandelen. Dat bord moet echt kapot, anders gaan er andere dingen kapot ben ik bang...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je