{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker van je afschrijven voor Mamaplaats, en extra??

Zo leuk als je lekker van je af kunt bloggen over alles wat je meemaakt en dan ook nog beloond word door Mamaplaats!

Afbeelding blog 'Lekker van je afschrijven voor Mamaplaats, en extra??'

Zo begon ik op Mamaplaats te bloggen na een heftige periode, of eigenlijk nog tijdens en middenin die heftige periode die voorlopig nog niet voorbij is. Gewoon...om van me af te schrijven wat we allemaal meegemaakt hebben de afgelopen 6 a 7 jaar en over wat ik dagelijks mee maak.. Want dat is nogal wat! En toen kreeg ik ook nog een leuke mail dat je beloningen ervoor krijgt, bijvoorbeeld na 10 blogs de super leuke Mamaplaats sleutelhanger! Met 25 blogs een bedeltje voor aan de sleutelhanger, bij de 50 een usb stick met al je blogs, bij de 75 weer een bedeltje...En bij 100 blogs zelfs een eigen blog boek! Wat een superleuke extra's! 

En aan die 10 blogs zit je zo! Want zeg nou zelf...Elke mama maakt dagelijks van alles mee om over te kunnen bloggen..en je doet het nooit verkeerd! Je schrijft van je af over je gevoelens en het helpt je ook nog een beetje je overvolle "mamahoofd" leeg te maken..Daarnaast kom je ook verschillende blogs tegen waarin je jezelf herkend of een situatie die je vooruit kunnen helpen. Tussen mijn vervolgblogs heen over het moeilijk zwanger worden en zwanger zijn, schrijf ik soms over wat mij op die dag bezig hield..laatst bijvoorbeeld gezond eten of rokende moeders..fijn als je andermans mening kunt vragen en je bevindingen kunt delen met elkaar! En echt een leuk initiatief van het Mamaplaats team om daar de trouwe bloggende mama's, cadeautjes voor te geven. Want daar houden we natuurlijk ook allemaal van! Ik blog lekker door... Had er laatst 11 geschreven en mijn adres doorgestuurd en na een paar dagen lag die leuke sleutelhanger op de mat, en nu op naar het bedeltje voor eraan! Genoeg schrijfstof, alleen niet altijd de tijd als mantelmama om even de rust te vinden een blog te schrijven. Maar zodra ik die tijd en rust even heb... HEERLIJK! Kopje koffie erbij en mijn gedachten staan binnen no time online.. Doet me goed om het op papier te zetten.. dus bedankt Mamaplaats! Niet alleen voor de leuke sleutelhanger, maar het hele idee! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je