{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker opruimen opruimen opruimen!

De grote opruiming (en daarmee dus ook schoonmaak) is begonnen... Kamer voor kamer wordt gewoon aangepakt.. althans.. dat is de bedoeling!

Afbeelding blog 'Lekker opruimen opruimen opruimen! ' Achtergrond blur afbeelding

Wat kan een mens toch veel troep verzamelen in de loop der jaren. Zeker met kinderen erbij.. Vorig jaar zijn we verhuisd, dus er staan ook nog een heleboel dozen op zolder die nog uitgezocht moeten worden.. Daarnaast was het huishouden tijdens mijn laatste zwangerschap behoorlijk verslonst, dus de troep stapelt zich op.. Nu zijn we dus lekker aan de slag gegaan om alles stukje bij beetje aan te pakken. Veel dingen lekker weggooien.. Wel balen dat we het overige afval nu zelf moeten wegbrengen.. en de papier en plastic container al bomvol zitten, dan kunnen we nog maar voor de helft verder..

We hebben 4 prachtige jongens gekregen. We weten zeker dat ons knulletje van nu 6 weken oud de laatste is. Dus ook de  eerste babyspullen kunnen al weg.  Tot nu toe vind ik het heerlijk moet ik zeggen. Ik heb er nog helemaal geen moeite mee. Ben ik nu een ontaarde moeder? ;) Ik heb helaas ook weinig met de baby tijd (misschien omdat ze allemaal koemelk allergie hebben (gehad) en daardoor zoveel moesten huilen... of misschien ligt het ergens anders aan. Bij elk dingetje dat ik weggooi denk ik dat ruimt lekker op.. huppetee weg ermee, we zijn er klaar mee. Weer een fase afgesloten. Nou ja misschien dat ik er als die wat groter is nog wat meer moeite mee ga hebben... Of als ik echt de allerlaatste babyspullen de deur uitdoe.. Maar voorlopig vind ik het heerlijk. Ff wat lucht in huis.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je