{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker eten, vuurwerk en een dansende dreumes

De feestdagen zijn weer voorbij.... wat hebben we veel gegeten, veel gelachen en die kilo 's....

Afbeelding blog 'Lekker eten, vuurwerk en een dansende dreumes'

Wat eet je toch veel tijdens deze dagen. Een Dineetje hier, een ontbijtje daar en vergeet de borrels niet. Super gezellig maar mijn weegschaal durf ik niet te beklimmen. ;-)

Mijn kleine dreumes heeft ook een super tijd gehad. Hij houdt net als zijn mama van eten en can gezelligheid. En dan het vuurwerk. Om half 12 werd hij wakker en mocht hij lekker bij ons blijven. Wat vond hij het vuurwerk geweldig. Hij juichte, hij klapte en danste door de kamer. Zo leuk om te zien. En door de verbouwing hebben we nu een ontzettend mooi uitzicht omdat we erg ver kunnen kijken. Heel gaaf!

En nu begint het normale leven weer. Nog twee borrels en dan is het klaar. Ik vond het weer super gezellig, maar ben wel blij dat het nu klaar is. Op naar de try out van mijn guard,  de verjaardag van mijn ventje (en mezelf) en dan de kampioenschappen. En natuurlijk veel leuke dingen doen met mijn kleuters.

Lieve mama's ik wens jullie een heel mooi,  gezond en blog vol 2016!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je