Snap
  • Mama

Lekker eten, vuurwerk en een dansende dreumes

De feestdagen zijn weer voorbij.... wat hebben we veel gegeten, veel gelachen en die kilo 's....

Wat eet je toch veel tijdens deze dagen. Een Dineetje hier, een ontbijtje daar en vergeet de borrels niet. Super gezellig maar mijn weegschaal durf ik niet te beklimmen. ;-)

Mijn kleine dreumes heeft ook een super tijd gehad. Hij houdt net als zijn mama van eten en can gezelligheid. En dan het vuurwerk. Om half 12 werd hij wakker en mocht hij lekker bij ons blijven. Wat vond hij het vuurwerk geweldig. Hij juichte, hij klapte en danste door de kamer. Zo leuk om te zien. En door de verbouwing hebben we nu een ontzettend mooi uitzicht omdat we erg ver kunnen kijken. Heel gaaf!

En nu begint het normale leven weer. Nog twee borrels en dan is het klaar. Ik vond het weer super gezellig, maar ben wel blij dat het nu klaar is. Op naar de try out van mijn guard,  de verjaardag van mijn ventje (en mezelf) en dan de kampioenschappen. En natuurlijk veel leuke dingen doen met mijn kleuters.

Lieve mama's ik wens jullie een heel mooi,  gezond en blog vol 2016!

8 jaar geleden

Dank je wel. Op naar een ontmoetingsdag :-)

8 jaar geleden

Haha dank je wel.

8 jaar geleden

Super dat jullie nu zo'n mooi uitzicht hebben! Nog een gelukkig nieuw jaar, met hopelijk een ontmoetingsdag :)

8 jaar geleden

Die kleuter van mij heeft jou een kaart gegeven, we hebben elkaar geappt en nu ook hier wens ik jou een fantastisch nieuw jaar toe en dat al jouw wensen (voor zover reëel ;-)) mag mogen uitkomen! Het zijn drukke weken geweest en bij ons is het ook nog niet klaar. De kerstboom heb ik er gisteren uitgewerkt en morgenavond ga ik de kamer versieren voor mijn dochter die 17 jaar wordt. Paar weken later wordt mij kleuter alweer 5. Ik heb voor hem al een mooie taart bedacht die iemand voor mij gaat maken want helaas pindakaas: ik ben zelf niet zo creatief/handig, zeker niet met taart :-) Daarna komt de relatieve rust weer, hoop ik, hoe gezellig het ook allemaal is! En hier is het niet zo zeer back to business: ik heb geen vrij gehad en mijn dochter moest ook gewoon naar school, afgezien van de gewone feestdagen natuurlijk. En voor de weegschaal ben ik ook niet bang want ik kan mij zelf super goed beheersen dus zo veel meer dan normaliter heb ik niet gegeten. Verder ben ik super saai want om drank geef ik niet veel dus dat scheelt ;-) Fijne zondag for what's left of it!