{{ message.message }}
{{ button.text }}

Legoland was geweldig, maar nu echt steeds dichter terug bij huis

Rondreis door Europa

Afbeelding blog 'Legoland was geweldig, maar nu echt steeds dichter terug bij huis' Achtergrond blur afbeelding

We zijn inmiddels weer een week verder en het einde van de reis komt nu echt in zicht! Wat hebben we het gaaf gehad, maar we hebben ook pittige momenten gekend. Momenten waarin ik echt tegen mezelf aanliep, zowel persoonlijk als qua opvoeding. Al hangt dat voor een groot deel ook wel samen. Maar daarover meer in een blog als de reis echt voorbij is!

De afgelopen week was fijn! Legoland was super! De 2 dagen met de meiden alleen gingen erg goed en ik genoot echt! Op de één of andere manier voel ik me altijd sterker en energieker als ik zonder mijn man ben. Alsof ik dan echt ingesteld ben op het alleen moeten doen in plaats van hem dingen te vragen of hopen op wat tijd voor mezelf.

Het park zelf is ook echt heel leuk voor peuter/kleuters! Het is dat het toch wel een stukje rijden is vanuit Nederland anders zouden we er zeker veel vaker heen gaan! Nu is het een mooie plek om te onthouden voor als de meiden wat ouder zijn.

Mijn man is gelukkig weer veilig terug gekomen. Dit had nog bijna anders gelopen want hij is op de terugreis van achteren aangereden. Gelukkig met hem niks aan de hand en de auto ook zo goed als geen schade. De vouwwagen bleef er in ieder geval nog goed aam hangen.

Onze nieuwe en huidige bestemming is Frankrijk. Dit is meteen ook onze laatste helaas. Ik zou nog wel veel langer zo met het gezin willen reizen en mis eigenlijk niks van thuis. Jammer genoeg kan dit niet. Onze ouders zouden dit niet heel erg waarderen ? en werk roept ook weer.

Hier zijn wel weer lekker aan het wandelen, oude kasteelruïnes bekijken en we willen nog een wijnproeverij doen. Moet wel zeggen dat Frankrijk heerlijk is. Echte baguettes, super verse croissants, heerlijke kaas en goede wijn haha! Dat vindt je toch nergens! Okee op de goede wijn na dan (al is het met borstvoeding toch wat lastig om regelmatig wat te drinken dus ik hou het bij mijn alcoholvrije biertjes!)

Mijn man en ik zijn de afgelopen dagen een beetje aan het mijmeren over wat we nou geleerd hebben, wat we uit deze reis gehaald hebben en hoe we ons (nu goede) gevoel thuis kunnen vasthouden. We kunnen dus wel zeggen dat we ons beter voelen dan toen we weggingen. Relaxer en (meestal) ontspannender. We zijn hier best goed in ontwikkeld gedurende de weken. Bizar dat je daar 2 maanden voor nodig hebt en nog heb ik het gevoel dat we langer nodig hedden. Nu nog een manier vinden om dit ook thuis vast te houden dus. Over dit hele stuk wil ik op een later moment nog een blog schrijven. Als alles echt achter de rug is en ik er goed op kan terugkijken. 

Nu de komende dagen nog even extra genieten! Voor we het weten zijn we echt weer thuis...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je