{{ message.message }}
{{ button.text }}

lege grijze donkere donder wolken

Falen? Schuldgevoel? Slechte mama? Van alles spookt door me hoofd behalve de "roze' wolk

Afbeelding blog 'lege grijze donkere donder wolken' Achtergrond blur afbeelding

oke daar gaan we! Let's face it.. Ik heb een postnatale depressie. Zo dat is er alvast uit. En nu? Hoe nu verder? Ik weet het niet.. ik voel me leeg, alleen, gefaald en doodmoe. 

Beginnen bij het begin dan maar? In een eerdere blog heb ik geschreven over mijn buitenbaarmoedelijk zwangerschap dat blijkt de traumatische ervaring te zijn. Kort daarop weer in verwachting, een zwangerschap die niet zorgeloos verliep en voor de nodige spanning en stress heeft gezorgd. 

Een bevalling van 2.5 uur waarvan 2 uur en 29 minuten een weeenstorm was zonder enig moment van rust/opvangen/herpakken. Die 1ne minuut? Dat was mijn pers(VLOEDGOLF) wee! Iedereen rondom mijn bed was doorweekt! Inclusief de kamer. Hoe cliche was het weer eenmaal op mijn borst voel alles van me af. Want een mooi intens moment, wat een mooi meisje!

Toen de dag erna weer een ziekenhuis opname omdat de kleine meid niet op tempratuur bleef en niet dronk omdat er vocht in haar longentjes zat.

Oke en dan, dan eindelijk kan het genieten beginnen! Maar het gevoel kwam maar niet en nog steeds niet.. alle zorg gaat op de automatische piloot maar zonder gevoel. Ik voel mij leeg, ik voel niets eigenlijk. Dit baart me zoveel zorgen, zou ze het voelen? Hoe kun je nu niet blij zijn nadat je weer een mooi meisje op de wereld hebt gezet? Ik voel me schuldig richting de kleine meid, zij heeft hier niet om gevraagd. Ik voel me rot naar  mezelf want ik wil zo graag wel blij zijn en genieten! We wilden zoooo graag nog een kindje!

Ik durf mensen niet te vertrouwen, ik schaam me zo! Hoe kan ik nu niet blij zijn? Niet gelukkig zijn? Geen gemaakte glimlach maar echt blijdschap.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je