{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leeftijdsverschil

Afbeelding blog 'Leeftijdsverschil' Achtergrond blur afbeelding

Mijn vriend en ik hebben een aardig leeftijdsverschil.

In het begin ging onze relatie wat moeizaam omdat hij in een andere tijd is opgevoed dan ik ben. Maar met de tijd werd alles makkelijker en zijn nu al 3 jaar samen. We zijn beide maar 1 vriend en vriendin hieraan verloren,  het waren kennelijk dus geen vrienden. 

We hadden het wel eens over kinderen gehad omdat we beide nog geen kinderen hadden en dit wel graag wilden. En vanwege ons leeftijdsverschil moesten we hier niet te lang mee wachten. 

Ik stopte met de pil en werd meteen de 1ste keer zwanger, dit was voor de zomer dus aan de ene kant was ik super blij en aan de andere kant baalde ik wel dat ik nu niet meer kon drinken,(niet dat ik verslaafd ben) maar we zouden lekker op vakantie gaan naar Curaçao en ja daar lust je wel een drankje. Maar goed ik kon me inhouden want dacht natuurlijk aan de gezondheid van me kleine kindje.

Tijdens de zwangerschap hadden we het natuurlijk vaak genoeg over de opvoeding omdat mijn vriend een stuk ouder is denkt hij heel anders over sommige dingen. En ik ben in de tijd van nu opgevoed dus ik denk aan de opvoeding van nu. 

Veel mensen vroegen zich dan ook af hoe we hem gingen opvoeden en wat we hem wel en niet zouden leren etc. Veel mensen gingen zich er mee bemoeien wat erg vervelend was. Uiteindelijk bepalen wij dat zelf en zien we wel hoe dat in de toekomst zal gaan. 

1 ding is zeker we willen allebei het beste voor onze kleine man, en we zien wel wat de toekomst ons brengt en hoe WIJ hem opvoeden. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je