{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leef je droom, doe wat je wilt

Volg je droom, doe de dingen die je gelukkig maken

Afbeelding blog 'Leef je droom, doe wat je wilt'

Leef je droom, doe in je leven wat je echt wilt

Ik heb vandaag een begrafenis gehad. Mijn oom is overleden. De begrafenis was heel persoonlijk en mooi. Toch is het altijd heel triest als je van iemand afscheid moet nemen.

De begrafenis heeft mij vandaag wel aan het denken gezet. Mijn oom was positief en heeft de dingen die hij nog graag wilde doen voor zijn dood gedaan, zoals een reis naar Israel maken samen met zijn vrouw.

Mijn levensmotto is ook altijd doe wat je wilt. Doe de dingen waar je gelukkig van wordt zowel in je werk als privé.

Ik geniet enorm van mijn gezin. Verder vind ik plezier in mijn werk ook heel belangrijk. Mijn passie is om mensen te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen in het zoeken en vinden van een passende baan.

Drie jaar geleden zijn man en ik getrouwd. Een collega van mij zijn grote hobby is fotografie en hij wil heel graag bruidsfotografie gaan doen. Ik heb hem toen de kans gegeven om op onze bruiloft de foto’s te mogen maken. Peter was heel enthousiast en wij waren heel blij met het resultaat.

Op onderstaande link kun je het resultaat zien van onze trouwfoto’s: http://www.vdbergfotografie.com/index.php/portfolio/bruiloften/79-fotos/80-bruiloft-gea-a-gijs

Peter is dus ook zijn passie aan het volgen. Door het enthousiasme van Peter hebben wij een droombruiloft gehad.

Verder heb ik besloten om ook in mijn werk mijn droom te volgen en ben ik voor mezelf begonnen. Ik ben begonnen met Aken Coaching en ik ben trots op mezelf dat ik ben begonnen met Aken Coaching. Ik heb heel veel plezier in mijn werk. Mijn site ga ik dit jaar aanpassen met o.a. een nieuwe foto. Ik denk dat mijn oom ook trots op mij zou zijn geweest.

Wat is jouw droom? Volg je ook je droom?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je