{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leef ik nog, of droom ik dit?

Eindelijk een beetje ritme in m'n leven maar ik krijg naar mn gevoel de helft niet mee...

Afbeelding blog 'Leef ik nog, of droom ik dit?' Achtergrond blur afbeelding

De jongste is nu 5 maanden, de oudste moet bijna naar school... Wat emotioneel al best zwaar is voor bijna iedere moeder. want nu worden ze ineens echt groot. eindelijk weer een baan gevonden, dus 2 dagen in de week lekker niet een mama zijn maar even wat anders... en toch heb ik niet het idee dat ik echt heel vrolijk hier van word. voor ik het weet is de week weer voorbij en niet op een positieve time fly's when you have fun manier. eigenlijk een beetje op de automatische piloot. Soms kom ik thuis en dan denk ik hoe is dat gebeurt? Ik ben niet ongelukkig, zeer zeker niet! ik geniet van m'n mannen! Maar het voelt niet  alsof ik ben waar ik wil zijn op dit punt in m'n leven. Tijdelijke dip of moeten we stappen gaan ondernemen?  I don't know! lekker depri allemaal met dit mooie donkere weer! Iemand ervaring? Tips? alles is welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je