{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lazy Sunday Morning

Eens in de zoveel tijd issie daar dan ineens; de relaxte zondagmorgen!

Afbeelding blog 'Lazy Sunday Morning  ' Achtergrond blur afbeelding

Toen onze dochter net geboren was, had ik niet gedacht dat ik het ooit nog mee zou maken. De relaxte zondag ochtend; uit je zelf wakker worden en lekker rustig op starten, verder geen verplichtingen. Maar ondertussen is dochterlief bijna vier maanden en heel af en toe issie daar ineens weer, die relaxte zondagmorgen! 

Zo dus ook vanmorgen. Ik werd wakker. Zo maar, uit mezelf, en het was helemaal stil in huis. Ik kijk naar het raam en ik zie dat het al licht aan het worden is, dus midden in de nacht kan het niet meer zijn. Ik kijk op de klok, 8.00u.. WOW! Dochterlief slaapt uit! Dat ik ooit zou denken dat 7 uur slaap aan een stuk uitslapen zou zijn..maar zo voelde het zeker! En dat met de wetenschap dat we een hele zondag voor ons zelf hebben; NIKS gepland! *Euforie* 

Maar snel daarna beginnen mijn gedachten op hol te slaan.. "het is wel héél stil in de slaap kamer naast me" "Ach ze slaapt gewoon lekker" "Is alles wel goed?" "Toch maar even checken". Dus ik toch maar even voor de zekerheid, op mn tenen naar de slaapkamer langs de onze, checken hoe het met dochterlief gaat. Bij de deur aangekomen hoor ik al zachtjes het bekende gesnurk. Gelukkig! Ik keer met een gerust hart terug naar mijn warme bedje. Ik hoor aan de bewegingen van dochterlief dat het nu wel niet lang meer gaat duren voor ze wakker wordt, maar iedere minuut is er een en ik geniet dus nog lekker even van mijn warme bedje. 

Na toch nog een 20 min. kan ik er dan echt niet meer aan ontkomen, dochterlief is wakker! Eigenlijk heb ik geen zin om mijn warme bedje uit te komen, maar aan de andere kant vind ik het ook wel heel gezellig om dochterlief bij ons te hebben! Dus haar uit bedje gehaald en samen weer in ons warme bedje gestapt en dochterlief gevoed (lang leve mijn idee om de borstvoeding voor de nacht en de ochtend nog maar in ere te houden, hoef ik lekker niet naar beneden!). 

Vervolgens lekker nog samen met man- en dochterlief in ons bedje lopen keuvelen. Dochterlief vind het reuze gezellig en weet niet waar ze steeds moet kijken met al die knuffels en kusjes. Dat snoetje! Heerlijk! Wat is dat toch genieten zo'n zondagochtend! Van begin tot het eind heeft mijn geluksmomentje misschien een kleine 2 uur geduurd (toen kreeg manlief honger en wilde toch echt wel gaan ontbijten), maar ik heb genoten! Hier kan ik wel weer een paar weken op teren, maar stiekem hoop ik, dat ik toch snel weer zo'n heerlijke zondagmorgen mag meemaken! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je