{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laten we ons eerst maar even voorstellen

Mijn eerste blog! Altijd spannend! Zijn jullie niet te kritisch? Tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Afbeelding blog 'Laten we ons eerst maar even voorstellen' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben nooit een goede schrijver geweest. Toch maar een account aangemaakt om te gaan schrijven. Nu bij mijn tweede zwangerschap merk ik dat er in mijn omgeving weinig mensen zijn waarbij ik mijn hart kan luchten of adviezen kan vragen. Ook begrijpelijk. Zo vaak komt het (in mijn omgeving dan ;)) niet voor dat je binnen het jaar zwanger bent van de 2e.

Maar goed even voorstellen dus... Ik ben R. 26 jaar en werk de laatste weken 40 u per week in 4 dagen. Best pittig in combinatie met de zorg voor een bijna 1 jarige zoon. Mijn man werkt 40u per week verdeeld over 5 dagen. De weekenden zijn bij ons altijd hollen of stil staan. Er tussenin is er niet. 

Mijn zoontje viert bijna zijn eerste verjaardag. Wat vind ik dat spannend. Je wilt natuurlijk dat dit een goede herinnering is. Het begint nu echt aftellen te worden, nog 2,5 week. De traktatie bij de gastouder is bedacht, versiering is gekocht. De taart wil ik het liefste zelf maken, kijken of dat gaat lukken. 

Vandaag ben ik 12 weken + 5 dagen zwanger van onze tweede spruit. Wat een totaal verschillende zwangerschap in vergelijking met de eerste! Toen was ik 9 maanden misselijk en overgeven. Nu nog geen misselijkheid gehad of 1 x over gegeven!. Heerlijk. Vermoeidheid nu ook niet aanwezig. Herkennen jullie dit ook?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je