Snap
  • Mama
  • post_short

Laten jullie dingen door de crisis?

Er liggen weer volop bezuinigingen op de loer. Zetten jullie daardoor bepaalde plannen even in de ijskast?

Er liggen weer volop bezuinigingen op de loer. Ik zelf ben op dit moment niet erg happy met mijn baan, maar ik durf nu echt niets anders te gaan zoeken.

Geen derde kind, geen nieuwe baan of niet verhuizen...laten jullie 'grotere dingen' door de crisis?

10 jaar geleden

Hmmm... geen makkelijke vraag op dit moment voor mij...kort door de bocht... aan de ene kant wel (we switchen op dit moment niet zomaar van baan, uitjes op een zeer laag pitje en geen vakantie dit jaar en kan me niet meer herinneren wanneer ik een keer voor mijzelf heb geshopt), maar aan de andere kant niet (met paar maanden geleden aankoop van 2 huizen, gigantische verbouwing en een auto)... . een 2de kindje wel of niet daarin laten we onze financiële situatie geen rol in spelen... we vinden het op dit moment onwijs gezellig met z'n 3tjes.. en is een 2de kindje (op dit moment) geen wens...

10 jaar geleden

Ja zeker! We laten de rest nog even en genieten dubbel van deze wens ;-)

10 jaar geleden

Gelukkig maar dat je niet alles in de hand hebt!! Nu krijgen jullie nog 2 wondertjes.

10 jaar geleden

Toevallig heb ik vanmiddag nog gebeld met de huurcorporatie om te weten te komen wanneer ze onze straat slopen en dat we via hun een ander huis willen, omdat ze ons dezelfde huur moeten blijven vragen. Koopwoning hebben we in de ijskast gezet, in eerste instantie een 2e kindje ook tot de crisis een beetje voorbij zou zijn. Maar je hebt niet alles in de hand en laten ons 2e en 3e kindje dan ook met liefde komen. Dat is ook nog een extra reden om nog geen woning te kopen. Het werk dat ik nu doe is niet alles en best zwaar vooral nu, eigenlijk moest ik al stoppen van de gynaecoloog. Maar ik wil zoveel mogelijk meepakken nu het nog kan.