{{ message.message }}
{{ button.text }}

Last van ontzwangeren?

Ze zeggen 9 maand zwanger 9 maand ontzwangeren... bij 1e en 2e had ik nergens last van

Afbeelding blog 'Last van ontzwangeren?' Achtergrond blur afbeelding

9 mnd zwanger 9 maanden ontzwangeren....

Na je bevalling weer je ‘oude ik’ worden, is (helaas) niet van de één op de andere dag gebeurd. Je hebt last van hoofdpijn, moeheid, duizeligheid, haaruitval, rugpijn, nog geen zin om te vrijen en je conditie lijkt maar niet op peil te komen. Ook het wennen aan het moederschap, de vergeetachtigheid... Alles kan tot zo'n 9 maanden na je bevalling aanhouden.  Dochter senna is  5mnd en het gaat heel goed. Ze slaapt bijne elke nacht door , ze drinkt goed, fruithapje en warme hapje gaat prima dus daar ga ik niet over klagen. Maar verder voel ik mij klote. Ben niet fit maar dat ligt grotendeels aan de reuma. Tijdens zwangerschap had ik geen last maar nu heb ik gewoon ondraaglijk pijn in mijn voeten. Heb zware pijnstillers en ontstekingsremmers die ik niet wil slikken want je wordt er mega duf van en met 3 kids om je heen ks dat niet eenvoudig. Enige wat ik wil is me beter voelen. Me eigen ik weer terug. Hoe was dat bij jullie? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je