{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lang niet gesproken

veel gebeurd..

Afbeelding blog 'Lang niet gesproken' Achtergrond blur afbeelding

heey hooi,


ik weet het.. ik heb lang niks van me laten horen.. sorry!

het is inmiddels zo'n 5 6 jaar geleden dat ik mijn eerste blog heb geplaats. Daarna volgde er nog een korte post over mijn bevalling van Olivia. En toen verdween ik.....


maar hier ben ik weer! Heel wat ervaringen rijker. hele mooie en hele nare (helaas).

maar ik ben 5 6 jaar geleden ( ik weet het nog steeds niet precies ) begonnen hier op mamaplaats om mijn verhaal te kunnen doen, omdat ik dacht dat het me heel erg zou helpen en omdat ik graag schrijf. En in zeker zin was dat ook zo op dat moment. Maar er gebeurde steeds meer en meer prive dat ik gewoon echt niet meer de tijd en energie er voor had. 

Maar nu wil ik het heel graag overdoen. For real and for good! 

dus..

Er is genoeg om over te schrijven. 

zo heb ik in mijn jeugd genoeg meegemaakt. En dat resulteerde in keuzes die ik later heb gemaakt en tot op de dag van vandaag. Zo ben ik 'tienermoeder'. En echtgenoot geweest, maar inmiddels bijna 3 jaar gescheiden. ( ik ben nu 26 jaar ). Een periode alleenstaand geweest. Zelfs nog met 2 kinderen weer thuis gaan wonen. Ik ben mezelf gigantisch tegengekomen. Heb mezelf weer opnieuw mogen ontdekken en ontwikkelen. Op dit moment ben ik een aantal maanden samenwonend met mijn vriend die mij afgelopen zomer op mijn verjaardag ten huwelijk heeft gevraagd. En zijn we tot op de dag vandaag gelukkig met z'n 5jes. Want ik heb een schat van een stiefzoon van 5 erbij gekregen <3. Wat mij nu ook tot stiefouder maakt. Al voelt hij heel stiekem gewoon als mijn eigen. 


Er gebeurt hier genoeg. Zo is geen dag hetzelfde. En ik krijg genoeg voor m'n kiezen maar ik probeer er elke dag weer wat van te leren. En je blijven ontwikkelen is zo belangrijk.


Ik ga hier veel zijn. En hopelijk zijn er hier wat mensen die graag mijn blogs gaan lezen maar die ook zeker tips en trics hebben zodat ik me kan blijven ontwikkelen.


voor nu een korte Doei :) 


tot schrijvens ! XxX

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je