{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lang geleden

Het is alweer een lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik ben heerlijk op vakantie geweest met ons gezinnetje! Nu weer back to work..

Afbeelding blog 'Lang geleden'
Hallo, Het is alweer lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik ben heerlijk op vakantie geweest met ons gezinnetje! Nu is het werkende leven weer begonnen en zit ik weer in m'n ritme ;-) We zijn lekker naar Frankrijk geweest in de Loire, zo'n twee uur onder Parijs. We hadden een erg leuke camping voor kinderen zeker tot 4 jaar. Ze hadden een springkussen speciaal voor de kleintjes, een caravan met ballenbak, trampolines, een pony en en een geit en bij het zwembad een leuk peuterbad met glijbanen. Kian heeft het enorm naar zijn zin gehad dus wij ook! Na de vakantie was het gelijk weer volop drukte dus rustig opstarten zat er niet in. Mamaplaats stuurde van de week een mail dat ze op zoek waren naar mama's die wel thuis wilden werken, nou dat leek me wel wat! Ik heb gelijk gereageerd, net als nog heel veel mama's.. Vanochtend zag ik in m'n mail dat ik geselecteerd ben om een proef artikel te schrijven!!Helemaal leuk, nu nog hopen dat het me ook gaat lukken. Ik ga straks als Kian op bed ligt beginnen.. Eerst even mijn profielpagina opleuken. Weet iemand trouwens hoe je een profielfoto kan uploaden? Bij mij gaat het elke keer mis en staat er dat ik geen plaatje heb geselecteerd..:-/ Tot snel! Groetjes Michelle

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je