{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste werkdagen....

Voor 5 hele dagen terug naar mijn werk

Afbeelding blog 'Laatste werkdagen....' Achtergrond blur afbeelding

Lieve, 

Goh, nou zit het er echt op. Gister mijn laatste dag gehad bij mijn werkgever. En ondanks dat ik een nieuwe baan heb, waar ik onwijs veel zin in heb en echt naar uitkijk. Was ik toch even een soort van pad af. Sowieso had ik niet verwacht dat ik terug zou komen. Aangezien ik per direct bij mijn nieuwe werkgever terecht kon en ik toch de afgelopen 5,5 maand thuis ben geweest. Maar toch moest ik toch nog 5 hele dagen komen werken. 5 dagen waarvan 1 ziek thuis geweest. 5 dagen waarvan nog eens 2 waar mijn inloggegevens het niet meer deden. 5 dagen waarvan er 2 ook nog rustig waren.

Maar goed ik kwam voor die laatste dagen, ook om even mijn collega’s bij te staan. Want ja een re-organisatie is voor niemand een pretje. 

Wat een uitdaging is het om een balans te vinden tussen gezin en werk. Normaal liep als wel op rolletjes. Maar deze afgelopen 2 weken zijn best pittig geweest. Het opnieuw moeten zoeken naar ritme voor van alles van koken tot de kleine frummel is bad doen. Overal over nadenken maar eigenlijk niet meer de capaciteit om helder te denken. Ik vergat spontaan weer alle afspraken die stonden met vrienden of familie.

Morgen begin ik bij mijn nieuwe baan. Ik hoop dat ik daar snel mijn draai kan vinden zodat de balans hier in huis weer een beetje terug kan komen. Wat verlang ik op dit moment naar een leeg hoofd, even geen zorgen te hoeven hebben. 


Hold full it comes well good


Toedeloe, Thara

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je