{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste week genieten met ons tweetjes.

Terug aan het werk.

Afbeelding blog 'Laatste week genieten met ons tweetjes.' Achtergrond blur afbeelding

Zoals vele genieten wij van de laatste week van de kerstvakantie. Alleen voelt het hier wel extra dubbel aan en heb ik het gevoel dat ik er dubbel zoveel moet uithalen want na dit is de q-time met mini-me voorbij. Dan zal ik terug dagelijks de aandacht moeten verdelen over verschillende kindjes.

Niet meer zorgeloos uitslapen tot acht uur maar om zes uur het bedje al uit om dan om zeven uur de deuren hier te openen en andere kindjes ook binnen te laten.

Het voelt wel wat dubbel aan. Familie en vrienden mogen niet langskomen om Renée te leren kennen maar vanaf volgende week maandag zullen hier dagelijks wel andere mama’s en papa’s aan de deur staan met hun kindjes.

Na een jaar gesloten te zijn geweest kijk ik er wel naar uit om er terug in te vliegen. Het zal wennen zijn en vooral ook terug zoeken naar een goed ritme. Alle kindjes opnieuw leren kennen en vele zelfs voor het eerst leren kennen.

Ook voor mini-me zal dit een hele aanpassing zijn. Waar ze de afgelopen maanden mij steeds 7/7, 24/24 helemaal voor zich alleen had zal ze mij nu overdag wat moeten gaan delen. Dit schrikt me ergens ook wel wat af, als ik merk hoe hard ze nu aan mij hangt. Benieuwd wat dit gaat geven voor ons beide. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je