{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste dag van September

Nog een paar uurtjes en dan is september weer voorbij. Wat gaat de tijd hard.

Afbeelding blog 'Laatste dag van September'

September waar ben je gebleven. Ik kan me nog zo goed herinneren dat de zomervakantie net voorbij was. Dat onze collega Duuk niet meer bij ons was en dat de Paschalis 85 jaar bestaat. Het begin van een nieuw schooljaar. Nieuwe kinderen in mijn klas en de daarbij behorende nieuwe ouders. De tijd is snel gegaan. Net als mijn verbouwing. We zijn nog niet klaar, maar het einde is in zicht.

In september heb ik een hoop gedaan. Druk bezig geweest met verbouwen, mijn werk en natuurlijk het bloggen op mamaplaats. Zo leuk om jullie reacties te lezen. Soms maar twee en soms wel dertig, maar allemaal even leuk om te lezen. Voor mamaplaats ben ik ook naar een event geweest. Gaaf dat ik daarvoor ben gevraagd en ik hou me ook zeker aanbevolen voor een volgende keer. In oktober gaan we gewoon verder.

Dan mijn huis... het einde is bijna in zicht maar er moet nog een hoop gebeuren. Mijn man doet erg veel. Gelukkig heb ik een handige man die veel kan en dat doet hij dan ook. Mijn handen zitten onder de verf die ik er moeilijk vanaf krijg. Al maanden slapen we op een matras op de grond, maar het einde is in zicht.... Maandag komt ons bed!!! Wat zal ik heerlijk slapen. :-)

En dan mijn werk. Inmiddels heb ik 20 schattige kleuters in mijn klas. Stuk voor stuk een eigen persoontje met hun eigen dingetjes. Elke dag opnieuw kan ik van ze genieten. Maar soms... heel soms kan ik ze wel achter het behang plakken. Vooral de dagen dat het de hele dag heeft geregend en ze helemaal hyper zijn. Ach, het hoort erbij. :-)

En als laatste mijn kleine mannetje. Het is nu al echt een ventje. Eentje met een eigen willetje. Die heel duidelijk aangeeft wat hij wel en niet wilt. Een heerlijk ventje die dol is op knuffels en kusjes. Ik ben zo trots op hem. :-) Hij groeit hard en leert elke dag weer wat bij. Te leuk.

September, vandaag de laatste dag. Op naar oktober... ik ben er klaar voor. Jij ook?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je