{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laat ik mezelf even leuk voorstellen

In deze blog stel ik mezelf even heel globaal voor. Namen, foto's en dergelijke laat ik om privacy redenen weg

Afbeelding blog 'Laat ik mezelf even leuk voorstellen'

Hoiii,

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben een Mama van 2 dochters
Verder heb ik een nogal aparte hobby, waar ik ook al over geschreven heb intussen
Mijn oudste is een pittige dame van 5. Zij zit op een Montessorischool en zit daar helemaal op haar plekkie
Mijn jongste is een misschien nog wel pittigere dame van 3. Zij zit op een protestantse basisschool op de voorschool.
Een Montessorischool zou voor haar echt een drama opleveren.
Helaas kent mijn oudste dochter haar vader niet. Doordat de familie van haar vaderskant mij en mijn dochter bedreigd hebben (toen ik nog zwanger was) heb ik de keuze moeten maken voor mezelf en mijn kind te kiezen en terug te keren naar mijn "eigen plekkie" Hij heeft zijn dochter nu 5 jaar niet gezien. Sinds kort is er contact (hoeraaa!) maar 5 jaar schade inhalen is allemaal niet zo makkelijk, de enige reden dat er tussen hem en mij contact is omdat hij zijn familie heeft afgeketst. (het hele verhaal wat betreft mijn dochter zal ik nog wel plaatsen. Maar namen zal ik vanwege de privacy gevoeligheid niet noemen)
Zij woont helaas ook ergens anders, maar ondanks dit gegeven hebben we een hele sterke band.
Mijn jongste dochter woont wel gewoon bij mij.

Ik ga mijn best doen een actieve blogster te worden.
En minsten 1 a 2 maal per dag een blog te plaatsen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je