{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laat ik me even voorstellen

Afbeelding blog 'Laat ik me even voorstellen' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal!

Ik ben uitgekozen als één van de thuiswerkmamas en ik zal dan ook wat actiever gaan worden op de site. Tenminste dat is wel mijn bedoeling! Ik dacht, laat ik me even voorstellen, so here goes:

Mijn naam is Kim, ik woon al mijn hele leven in Amsterdam, heb een dochter van anderhalf, Lily genaamd, en nu zo'n 10 jaar een vriend, Robert. Ik werk part-time en heb daarnaast een heleboel hobby's  die eigenlijk allemaal op hetzelfde neerkomen, ik hou er van om dingen te maken/creëren. De ene keer doe ik dat door te haken, dan weer mozaïeken of beeldhouwen. 

Ik vind  het erg leuk om met mijn kleine meid te spelen, kleuren en verven. Omdat ze niet naar een opvang of crèche gaat gaan we in ieder geval één keer per week naar een speelotheek waar ze dan ook met andere kindjes van haar leeftijd kan spelen, zeker zolang ze nog niet naar de psz hoeft. Ik kan niet wachten tot het mooie weer hier gaat beginnen, dan kunnen we tenminste wat vaker naar buiten om te spelen, rennen enzovoort. 

Ik spreek jullie vast snel, en ik hoop dat jullie mijn blogjes een beetje interessant zullen vinden. Tot blogs!

Groetjes Kim

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je