{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kwijt! #20

Afbeelding blog 'Kwijt! #20'

Alex heeft de hele tijd aandachtig zitten luisteren en vol verbazing over het plan van Sylvia, omdat hij niet kan geloven dat zijn goede vrienden hem dit aan zouden doen. Hij springt op van zijn stoel en zijn stoel valt op de grond. Hij slaat met zijn vuisten op de tafel “WAAR IS FLEUR NU VERDOMME?!?!” Luiz probeert Alex te kalmeren en ze gaan beide weer zitten. “ik heb je gevraagd om mij uit te laten praten” zegt Marc die het huilen nader staat als het lachen. Alex springt weer op en pakt Marc bij de kraag van zijn shirt vast “Jij hebt vrij weinig te willen nu vriend! Enige wat jij nu gaat doen is mij precies vertellen hoe het zit!” Alex ogen spuwen vuur terwijl hij dit zegt. Hij laat Marc weer los en gaat zitten.Marc zucht “Oké, waar was ik gebleven. Er zaten allemaal haken en ogen aan de plannen van Syl, dus ik was van mening dat het niet zou lukken. We hebben er meerdere keren lange gesprekken over gehad. Uiteindelijk zag Sylvia ook wel in dat dit niet kon, dat de gedachten die zij had niet gezond waren. Ze heeft besloten in therapie te gaan en die volgt ze nu al bijna 3 maanden heel trouw. Haar vertrouwenspersoon heeft verteld dat het heel goed ging en ze echt sprongen vooruit heeft gemaakt en kon accepteren dat ze geen kinderen kon krijgen.” Even is het stil en kijkt Marc, Alex in zijn ogen. Alex ziet aan zijn blik dat hij eerlijk is en niet heeft gelogen. “Maar waarom kloppen jullie verklaringen dan niet? En waarom vind de politie het dan nodig om jullie vast te houden?”
Dan opeens begint Sylvia te hyperventileren, ze klopt met haar geboeide handen op haar borst. Ze hapt naar lucht. Haar lippen kleuren blauw en ze valt van haar stoel op de grond. Marc springt op van zijn stoel en roept haar “Syl, SYLLL!!”
Luiz heeft de noodknop ingedrukt en is begonnen met eerste hulp te verlenen. Ondertussen rennen er allemaal agenten binnen en al snel word er een ambulance opgeroepen. “Sorry Alex, we moeten dit gesprek op een later tijdstip doorzetten!” zegt Luiz terwijl hij hem naar de deur begeleid. Alex knikt en vertrekt. Luiz roept 1 van de agenten bij zich om Marc naar zijn cel terug te brengen, maar Marc word boos “Nee, ik wil bij mijn vrouw blijven! We zijn onschuldig! Alsjeblieft, geloof me toch! Laat me alsjeblieft mee gaan met mijn vrouw naar het ziekenhuis?!” “Sorry Marc, je zult eerst terug naar je cel moeten, ik moet toestemming regelen om je naar het ziekenhuis te laten gaan.” Verslagen laat Marc zich meenemen, terwijl Sylvia net klaar word gemaakt om op de brancard gelegd te worden. “Hou vol Syl, we zijn onschuldig we zullen het wel bewijzen! Blijf bij me alsjeblieft?!” schreeuwt Marc nog in de gang.


Willen jullie niks missen van dit verhaal?        
Like dan a.u.b. mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/Verhalen-van-Minja-1770198289954934/ 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je