{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kus!

Minnie krijgt een kus (zie een grote open mond voor je waar Minnie bijna in past) en ook het handgemaakte eekhoorntje dat naast Minnie op de plank staat. Papa krijgt ook een kus als hij op tijd is om erbij te zijn als ze naar bed gaat en dan ben ik aan de beurt. * SMELT * Er niets mooiers op dat moment dan die ene kus die dag, want ze is niet zo uitdelerig met haar kusjes (en terecht wellicht ;-)). Dus als ik er dan een krijg, is hij wel heel speciaal.

Afbeelding blog 'Kus!' Achtergrond blur afbeelding
Het mooiste moment van de dag? Als ik bijna klaar ben om mijn dochter naar bed te brengen: ze zit op de commode, pyjama aan, slaapzak aan, gewassen en tandjes gepoetst. Dan is het tijd om Minnie Mouse welterusten te zeggen die op het plankje boven de commode staat. Minnie krijgt een kus (zie een grote open mond voor je waar Minnie bijna in past) en ook het handgemaakte eekhoorntje dat naast Minnie op de plank staat. Papa krijgt ook een kus als hij op tijd is om erbij te zijn als ze naar bed gaat en dan ben ik aan de beurt. * SMELT * Er niets mooiers op dat moment dan die ene kus die dag, want ze is niet zo uitdelerig met haar kusjes (en terecht wellicht ;-)). Dus als ik er dan een krijg, is hij wel heel speciaal. Van de week kreeg ik er spontaan een toen ze voor me op de tafel zat bij het consultatiebureau. Dan sta ik er versteld van dat dit kleine mensje me soms ineens kan veranderen in een grote ui, die drie keer moet slikken om haar emoties niet de overhand te laten nemen. Zo geweldig heerlijk zo'n kusje! SMAK! X 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je