Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Kruidvat Extra VIP avond

Extra VIP koopavond bij de kruidvat voor mama's & papa's met een voordeelkaart

Toen ik gister inlogde op de kruidvat site om te kijken welke leuke aanbieding ze ditmaal weer hadden, zag ik tot mijn verbazing dat ik een aantal extra spullen kon aanschaffen op de extra VIP koopavond. Zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik direct op onderzoek uit gegaan. Ik heb een kruidvat voordeelkaart en daarom ben ik dus in de gelegenheid om naar de extra koopavond te gaan. VIP is natuurlijk voor de chiquere look. 

Ik moet even aanvullen, mijn kleine meid is nu 26 maanden, ruim 2 dus en sinds ruim een maand zo zindelijk als het maar kan. Gaat netjes op het potje zodra ze dit zelf ook aanvoelt. Mama is natuurlijk uitermate trots. Dit scheelt ook weer extra qua kosten met luiers, billendoekjes en crème voor schrale billetjes. Normaal gesproken zou ik me bij zo'n extra koopavond helemaal uitleven op de baby/kinder artikelen, maar dat is dus nu niet het geval. 

Ik kan me nu gaan storten op waar mama heel erg blij van wordt en dat is make-up. Ben dol op make-up, draag het ook dagelijks en voel me er gewoon prettiger en mooier door. Ook shampoo, crème en bodylotion, bodybutter & bodyoil laat ik niet aan me voorbij gaan. Dat wordt dus los gaan in de kruidvat alleen voor mama. Nou ja en misschien wat voor papa en de kleine meid.

Voor diegene die net zoals ik, in eerste instantie helemaal niet hadden gelet op de extra koopavond, wil ik alles even op een rij zetten, zoals te zien op hun eigen site:

Nu 25% korting op speelgoed** (handig nu sinterklaas is gearriveerd in het land en de kerstman onderweg is)

Nu 20% korting op de 3 duurste artikelen*

Nu 1+1 gratis op Essence! (Daar wordt mama blij van)

**De 25% korting is niet geldig i.c.m. de 20% extra korting op de 3 duurste artikelen

*De 20% korting is niet geldig op speelgoed, zuigelingenvoeding van 0-6 maanden (dat vind ik persoonlijk wat jammer), tabak, geneesmiddelen, boeken, opwaardeer-, cadeau- en tegoedkaarten, iTunes, krasloten (stel je toch eens voor dat je wint met korting), decemberkalender, postzegels en alle artikelen van de kruidvat fotoservice.

Op zich een zeer interessante extra koopavond. Tevens ook begrepen dat de 20% korting ook geld op luiers die in de aanbieding zijn. Al met al dus toch best nog leuk. Ik ga vanavond lekker shoppen en ik hoop dat er meerdere mama's zijn die zichzelf gaan verwennen bij de kruidvat!

9 jaar geleden

Leuk dat je zo goed geslaagd bent MAMARAMONA, Het sint cadeau had ik eigenlijk bij een vorige aanbieding al eens gekocht. Maar ik heb al wel voor zijn verjaardag voor over ruim 6 maanden, een dulpo autoset en een tussendoor of schoen cadeautje iets wat echt goedkoop is :) gekocht. Wij gaan Sint zaterdag verwelkomen en dan pas de schoen zetten. Hier was het redelijk rustig maar er zijn in onze plaats dan ook minstens 4 winkels. Helaas was mijn tijd beperkt (voor bedtijd terug zijn) en kon ik niet goed kiezen wat ik zelf nog wilde, ik kan niet goed tegen verschillen soorten zeep en make-up doe ik eigenlijk nooit. Verder had ik nog genoeg spullen staan die ik nodig had. Maar al met al wel goed geslaagd en bespaard en dat was de bedoeling.

9 jaar geleden

Het was echt een geslaagde avond Annemiek2. Bij ons stonden de rijen tot in de winkel. Moet eerlijk bekennen, ik ging doelgericht naar binnen en toen ik merkte dat ik nog behoorlijk wat over had na mijn doelgerichte aankopen, ben ik terug gelopen en opnieuw gaan shoppen. De kassa medewerkster vond hem wel leuk... Ik hoop dat je bent geslaagd voor de sint aankopen? Hier alleen een schoencadeau gekocht, stonden te veel moeders voor het speelgoed. Ik neem het ze niet kwalijk :-D

9 jaar geleden

Ja leuk he ik ga wel niet los (beetje te weinig in zak) maar wel mezelf een beetje verwennen en wat dingen halen die nodig zijn. Het speelgoed is ook zoveel afgeprijsd en daar kan een leuk sint of in de toekomst verjaardagscadeau gekocht worden, inpakken en opbergen ;). Kortom meer dingen dan de 3 met veel korting zoals de vorige keer.