{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kruidvat Extra VIP avond

Extra VIP koopavond bij de kruidvat voor mama's & papa's met een voordeelkaart

Afbeelding blog 'Kruidvat Extra VIP avond'

Toen ik gister inlogde op de kruidvat site om te kijken welke leuke aanbieding ze ditmaal weer hadden, zag ik tot mijn verbazing dat ik een aantal extra spullen kon aanschaffen op de extra VIP koopavond. Zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik direct op onderzoek uit gegaan. Ik heb een kruidvat voordeelkaart en daarom ben ik dus in de gelegenheid om naar de extra koopavond te gaan. VIP is natuurlijk voor de chiquere look. 

Ik moet even aanvullen, mijn kleine meid is nu 26 maanden, ruim 2 dus en sinds ruim een maand zo zindelijk als het maar kan. Gaat netjes op het potje zodra ze dit zelf ook aanvoelt. Mama is natuurlijk uitermate trots. Dit scheelt ook weer extra qua kosten met luiers, billendoekjes en crème voor schrale billetjes. Normaal gesproken zou ik me bij zo'n extra koopavond helemaal uitleven op de baby/kinder artikelen, maar dat is dus nu niet het geval. 

Ik kan me nu gaan storten op waar mama heel erg blij van wordt en dat is make-up. Ben dol op make-up, draag het ook dagelijks en voel me er gewoon prettiger en mooier door. Ook shampoo, crème en bodylotion, bodybutter & bodyoil laat ik niet aan me voorbij gaan. Dat wordt dus los gaan in de kruidvat alleen voor mama. Nou ja en misschien wat voor papa en de kleine meid.

Voor diegene die net zoals ik, in eerste instantie helemaal niet hadden gelet op de extra koopavond, wil ik alles even op een rij zetten, zoals te zien op hun eigen site:

Nu 25% korting op speelgoed** (handig nu sinterklaas is gearriveerd in het land en de kerstman onderweg is)

Nu 20% korting op de 3 duurste artikelen*

Nu 1+1 gratis op Essence! (Daar wordt mama blij van)

**De 25% korting is niet geldig i.c.m. de 20% extra korting op de 3 duurste artikelen

*De 20% korting is niet geldig op speelgoed, zuigelingenvoeding van 0-6 maanden (dat vind ik persoonlijk wat jammer), tabak, geneesmiddelen, boeken, opwaardeer-, cadeau- en tegoedkaarten, iTunes, krasloten (stel je toch eens voor dat je wint met korting), decemberkalender, postzegels en alle artikelen van de kruidvat fotoservice.

Op zich een zeer interessante extra koopavond. Tevens ook begrepen dat de 20% korting ook geld op luiers die in de aanbieding zijn. Al met al dus toch best nog leuk. Ik ga vanavond lekker shoppen en ik hoop dat er meerdere mama's zijn die zichzelf gaan verwennen bij de kruidvat!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je