{{ message.message }}
{{ button.text }}

KORTING PIXUM - Ben jij ook zo goed in het maken van fotoalbums?!

Anders wat tips!

Afbeelding blog 'KORTING PIXUM - Ben jij ook zo goed in het maken van fotoalbums?! ' Achtergrond blur afbeelding

Een half jaar geleden schreef ik hier ook al een keer over! Het maken van fotoalbums! Iets wat niet het meest makkelijke werkje is - of nu juist wel - maar wel echt een moetje! Ik vind het zelf super leuk om door mijn albums van vroeger te gaan en ben zo blij dat mijn moeder dit enorm goed heeft gedaan. Ik heb een dikke twintig albums van ‘’vroeger’’. Zo leuk om je foto’s te vergelijken met die van je kids.. of tot ontdekkingen te komen, wat had ik weinig haar als baby.. haha. Ook vind ik het super leuk om dezelfde plekjes te bezoeken als waar ik als kind allemaal ben geweest. Al met al gewoon een super mooie herinering voor later.

Kortingscodes:

20 % korting op fotoalbums;

LIANNE-PFB

10% korting en een reep chocola van Tony bij het bestellen van een puzzel (of iets anders leuks haha). Code van 10 % doet het op alles :).

LIANNE-PPM (melk)

LIANNE-PPP (puur)

LIANNE-PPW (wit)


Aangezien ik mezelf inmiddels wel ervaringsdeskundige mag noemen voor wat betreft het maken vab - ja ik hou dit dus vanaf dag 1 al bij haha - de fotoalbums een aantal tips;

- Gebruik de Pixum app (is gewoon een gratis app, geen lompe reclames en werkt top). Dit gaat echt zo zo zo veel sneller. Duurde bij mij ook een tijdje voordat ik om was. Maar ik merk nu dat ik echt in een avond een (thema) album heb gemaakt.

- Voelt de app niet fijn, dan gewoon lekker via de website!

- Aangezien iedereen vast net als ik 50.000 foto’s op zn telefoon heeft staan, bedenk van te voren wat voor album je wil gaan maken;

* thema album; vakantie, verjaardag, zwangerschap, geboorte enz.

* tijd album; bijvoorbeeld een album met alle hoogtepunten van 2020

- Maak van te voren een mapje met de foto’s die in het album moeten. Zo kan je lekker vanuit het mapje werken ipv elke keer te zoeken tussen 892389021 foto’s. Zo weet je ook zeker dat al je leukste foto’s in je album(s) komen!

- Laat niet Pixum het album maken maar doe het vooral zelf! Jij weet welke foto je het mooist vindt en op groot formaat wil en welke je er klein bij wil hebben.

- Vergeet vooral geen tekst toe te voegen, foto’s zeggen natuurlijk meer dan 1000 woorden, maar het is ook leuk om (later) even een aantal zinnen te lezen over de foto’s!

- Inmiddels weet ik dat de uitroeptekens vanuit Pixum een fijne waarschuwing zijn, maar ik heb de foto’s allemaal zo gelaten en echt heel tevreden over de kwaliteit.

- Laatste tip, HOU HET BIJ! Ipv scrollen door Instagram / Facebook of whatever.. ga even een avondje albums vullen. Als je eenmaal bezig bent is het ook gewoon echt leuk!

Allerlaatste tip;

Als je geen sint / kerst cadeautje weet voor je man, ouders, opa en oma.. een fotoalbum is ook echt leuk om te geven!

Hieronder wat voorbeelden! En ben echt onwijs tevreden en blij met het resultaat - weer een stapel vol herinneringen! Afbeelding blog 'KORTING PIXUM - Ben jij ook zo goed in het maken van fotoalbums?! '
Afbeelding blog 'KORTING PIXUM - Ben jij ook zo goed in het maken van fotoalbums?! '
Afbeelding blog 'KORTING PIXUM - Ben jij ook zo goed in het maken van fotoalbums?! '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je